HJÆLP // Hvordan får du vand nok? //

Min nye kostplan

Jeg har tidligere levet 100 % efter LCHF – hvilket jeg har fundet meget spændende – da vægten både er gået ned og der findes mange inspirerende opskrifter blandt andet på nettet. I forbindelse med med opstart af Body Challenge – som er et 12 ugers træningsforløb i Lido Fitness Horsens – har jeg dog valgt at følge forløbet 300 % og er hoppet på en kostplan lavet til mig. 

20140408-081233.jpg

Min nye kostplan

Men der er allerede en del der har skrevet og spurgt til min kost – så derfor lidt mere info om min nye kostplan. Planen minder faktisk en del om principperne bag LCHF – dog med mindre bacon og mindre fløde. Min kost består for fremtiden af 6 måltider i løbet af dagen – morgen, middag, aften & 3 mellem måltider. Husk du kan følge bloggen på Instagram – @Fitmombycharlotte – hvor jeg løbende også deler billeder af min kost.

Sådan spiser jeg for fremtiden:

6 gange om dagen – MAX 2,5-3 timer i mellem hvert måltid

Protein til alle mine måltider – I form af kød, æg, protein smoothie /bar

Kostfiber – som hjælper maven med at arbejde – I form af groft knækbrød eller rugbrød

Ingen stivelse = minus ris, pasta, brød og kartofler

Ingen sukker

Ingen light produkter

Ingen rodfrugter (heller ikke gulerødder)

Grove grønsager – f.eks. blomkål & broccoli

Så rene vare som muligt og gerne med bid i – så maven hurtigere bliver mæt

Hverdag kan jeg vælger mellem 6 forskellige forslag til maden – til hvert af de 6 måltider. Det betyder jeg ikke kører surt i dagligt at skulle indtage det samme mad og kan selv vælge alt efter hvad jeg har lyst til. Super smart og jeg ved det virker – da jeg tidligere har deltaget på forløbet med store resultater. Min største udfordring i forløbet bliver at drikke de 2-3 liter VAND  som forløbet dagligt anbefalde – har dog bestemt at det skal lykkes og er allerede gået i skarp træning.

Min mål for forløbet er:

At tabe 10 kg

Ændre opbygning af min krop

Du kan her på bloggen følge forløbet hele vejen og jeg vil løbende dele mine resultater, mine sejre, nederlag og hvad jeg ellers lige har på hjertet.

Super dejlig dag til dig

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

Charlotte

 

1 kommentar

  • Karen

    Har bare et spørgsmål: hvorfor ingen rodfrugter?
    Undrede mig lidt! 🙂
    Og tak for en rigtig fin blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP // Hvordan får du vand nok? //