Nogle ting gør min hverdag lettere....

Mandag med stort M

og om at vende den igen….

Nogle gange kan mandag bare være rigtig øv, hverdagen melder sig efter en dejlig weekend hvor der rigtig har været tid til familien, hygge og måske kom man lidt for sent i seng. Så det var en træt og dårlig mig der vågnede i morges, fik sendt Alba i dagpleje og kom til lægen med Lia (forsinket 5 ugers undersøgelse) – måtte aflyse min tid ved min personlige træner da jeg havde det skidt. Hjem på sofaen hvor jeg virkelig havde brug for en lur – men med en frisk Lia der bare kiggede på mig med hendes store mørke øjne – havde jeg bestemt ikke lyst til at sove. Resten af dagen blev brugt i et stille tempo, hvor jeg plejede mig selv, hyggede med Lia og min tanke var at det er okay man en gang i mellem hiver dage ud af kalenderen og lytter til sin krop. Så i stedet for at have dårlig samvittighed over de ting jeg ikke nåede – nød jeg dagen i et stille tempo. Det er okay at falde i et lille hul en gang i mellem – kunsten er at komme op igen.

Efter aftensmaden var jeg overraskende frisk så efter pigerne var puttet smuttede jeg til spinning klokken 20.00. I læste rigtigt – min første spinningstime i 1000 år. Kræver lidt træning når jeg har sagt ja til at komme tilbage som instruktør lørdag den 9 maj 😉

Så min mandag gik fra en rigtig øv dag, til at være en dag hvor jeg lyttede til mig selv og ende med en sejer på spinningscyklen.

 

Håber du har haft en dejlig mandag

Charlotte

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle ting gør min hverdag lettere....