Babyshower, forældre tid & et langt bad (alene)

Man kan ikke bestemme alt..

Tirsdag blev desværre dagen jeg måtte hive ud af kalenderen. Jeg måtte finde mig i at en falck reder klippede min bluse i stykker, finde mig i at køre med fuldfart/udrykning i myldretrafikken og bare lade andre tage over. Tasken til sygehuset er ikke pakket endnu, jeg blev kørt til Horsens i stedet for Kolding og jeg havde absolut ingen kontrol over nogle ting. Sagen var den at jeg tirsdag omkring klokken 14.00 fik det meget skidt, en konstant smerte i underlivet som bare ikke ville stoppe – jeg kunne ikke tale, hev efter vejret, var max bange og græd. Fødegangen valgte at sende en ambulance og selv om det er sjældent jeg ber om hjælp havde jeg nok brug for det i denne omgang.

HELDIGVIS have baby det godt – ALT så fint ud. Man valgte dog at indlægge mig i håb om at kunne finde synderen. Ved godt at selvfølgelig er lillesøsters og mit helbred det vigtigste men det har bare været hårdt at være indlagt. Jeg er blevet testet i hovede og r.. uden resultat og det eneste der har fyldt i mit hovede var baby og om Alba havde det godt uden hendes mor. Normalt kan jeg godt undvære hende liiiidt tid, men når man pludselig ikke har noget valg og vi skulle have været på vores ugentligt tur i svømmehalen tirsdag – ja så fylder det meget at jeg måtte aflyse og indlægges.

Jeg har været i de bedste hænder – men nogle gange bliver det hele bare for meget for lille mig. Jeg har fået lov at komme hjem, dog var jeg til kontrol med baby i dag – aftalen er at jeg skal holde mig helt i ro den næste periode.

Spørgsmålet er så om jeg kan det…

Skærmbillede 2015-01-22 kl. 15.03.41

Skynd dig i øvrigt forbi bloggen instagram profil @fitmom.dk hvor du lige nu kan vinde et gavekort til smartkidz på 500 kr

Find min instagram profil HER

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

3 kommentarer

 • Linda Nielsen

  Kære Charlotte. sikke da en forskrækkelse 🙁 Jeg forstår godt din bekymring. Jeg håber det allerbedste for dig og din lille familie Knus og tanker fra Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, hvor skræmmende! GODT at baby og du har det godt! Husk nu at forholde dig i ro når lægerne siger det så! 😉 God bedring! 🙂
  http://www.idasteendahl.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Sikke en frygtelig oplevelse! Godt at I har det godt. Og husk, at du kan sagtens holde dig i ro, hvis du tror på det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyshower, forældre tid & et langt bad (alene)