I super form efter fødslen

Lidt af det søde fra min kostplan

En kold smoothie er min bedste ven – specielt hvis jeg er lige ved at falde i noget sødt. Er som sådan ikke fordi jeg ikke må spise noget af det usunde den næste periode, men man bestemmer jo selv hvor meget man vil have ud af sit Challenge forløbet. Jeg har gjort det før og jeg ved jeg kan give den GAS hele vejen – også når det gælder kosten. Desuden er min sukker afhængighed efterhånden væk – eftersom jeg siden november har været igang med min livsstilændring og efterhånden har fået nogle gode sunde vaner i stedet. Et af mine hemmelige våben er som nævnt en lækker smoothie med superbær – i skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften.

20140412-113724.jpg

Smoothie (smager næsten som is)

90 gram hindbær fra frost

10 gram acaiacia pulver (find det HER)

1 tsk vanilije pulver

1 1/2 dl kokus mælk ( kan skiftes ud med yoghurt)

Evt 25 gram proteinpulver (skal have protein til alle mine måltider)

Blend det hele – og vupti så er der serveret 😉

Du kan læse meget mere om min kostplan her;

Min nye kostplan

Super dejlig dag til dig

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

Charlotte

 

1 kommentar

 • Tine

  Hejsa

  Har nærmest samme historie som dig, fødte dog i Juli og har ikke haft vægtøgning pga. IVF men anden psykisk belastning. Havde mål om vægt tab, god form og halvmarathon, jeg mangler fortsat omkring 8 kg. men det andet er opnået…
  har set din blog tidligere, men faldt lige over den igen, da jeg følger fitnrun… Og jeg mangler lige nu et boost til de sidste kilo (jeg har aldrig vejet mindre end nu i mit voksne liv, er ca. 10 kg. under før graviditetsvægt, så bilder mig selv ind at kiloene sidder lidt bedre fast nu end tidligere)… Jeg kom lige til at tænke på at jeg tidligere har brugt smoothies om aftenen når der er behov for lidt sødt (jeg er ikke af med min sukkerafhændighed) – men jeg ville rigtig gerne se hvad du ellers spiser, jeg synes ikke jeg kan finde et overblik?

  Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I super form efter fødslen