Vægttab...

Kvalitet, komfort og meget mere selvtillid


image image image

INDLÆGGET ER SPONSORERET

Kender i det..

Når turen i træningscenteret bliver udskudt gang på gang, fordi man ikke har noget tøj man føler sig tilpas i? At man både har problemer med for mange kilo, utilpasheden ved at tage i træningscenteret og så aldrig kan finde noget man bare synes passer. Ja vist skal træningstøjet sidde stramt og man skulle kunne bevæge sig – men i min verden er det endnu mere vigtigt at jeg har det godt i tøjet. 

Jeg har den sidste periode haft fornøjelsen af at teste træningstøjet fra Daily Sports – hvilket også har givet mig anledning til at sætte endnu fokus på min træning. For mig er tøjets kvalitet, komfort og min træningsglæde – en stor del af min motivation. Har jeg det ikke godt inden jeg skal træne kommer jeg simpelthen ikke afsted 🙁 Jeg har løbende haft meget træningstøj – men mit behov og krav til tøjet har ændret sig i takt med vægten. Pt er jeg langt fra i den form jeg gerne vil være – MEN jeg er igang med at nå mit mål. Det betyder mit nuværende træningstøj skal passe til de behov jeg har NU. Derfor må der i mit træningstøjet gerne være en lille smule “camouflage” – specielt toppen. Har virkelig været en fornøjelse at bruge en top – UDEN jeg skulle løbe at trække ned i den. Jeg ved ikke om du kender til problemet med toppe der ruller op under træning – MEN min top har i hvertfald drillet og jeg har længe været på jagt efter en ny. Du finder den omtalte top HER – og så har jeg valgt den i pink (meget vovet for mit vedkommende) 😉

Træning uden flade bryster

Jeg har endelig fundet en sports BH (som er super billig) – der ikke trykker brysterne helt flade. Hvor man kan bevæge sig, mærke sikkerheden, støtten i brystet og samtidig være tilfreds når man kigger ned af sig selv. Total win win hvis I spørger mig og så fåes den i mange farver, find den HER. Udover toppen og min yndlings sports BH – har jeg valgt at teste et par 3/4 tights og en lækker cardigan. Jeg vil den næste periode give den endnu mere gas med min træning – så jeg for alvor oplever kvaliteten af tøjet og kan dele mine oplevelser med jer.

Jeg har længe IKKE kunne overtale mig selv, til at komme afsted til træningscenteret – Daily Sports fik mig klædt på så selvtilliden og motivation igen er i top.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab...