Inspiration til børneværelset - Bogreol

Kunsten er at rejse sig igen

Der sker for selv den bedste – nogle gange er der huller i vejen og det kan være svært at rejse sig igen. Når jeg falder i et hul, skærer det helt i hjertet på mig, når folk tillader sig at sige; “Jamen du plejer da at være så dygtig”. I forvejen har jeg dårlig samvittighed overfor mig selv, over den manglende motivation, den voksende trang til sukker og at jeg ikke er i stand til at passe på min krop. Når jeg erkender jeg har “fejlet” har jeg brug for en hjælpende hånd til at komme op af mit hul – en hjælpende hånd som i dette tilfælde hedder Louise Hallundbæk. Dårlige undskyldning kunne jeg liste op på stribe, hvorfor jeg pt ikke lige har 100 % styr på min kost. MEN faktum er jeg ikke kan gøre noget ved hvad der er sket – nu er kunsten bare at komme på rette kurs igen.

Træning

Træningen har jeg efterhånden fået med og starter som spinningsinstruktør igen på lørdag, jeg kommer afsted ud at løbe og mangler faktisk bare at få noget styrketræning på banen. Jeg skal dog have endnu mere fokus på træningen, har vi en dårlig aften herhjemme når børnene skal puttes, springer jeg til tider min træning over. Det holder simpelthen ikke og SLET ikke når man ønsker at komme i form, så de aftner jeg må melde fra til spinning fordi ungerne ikke vil sove – må jeg simpelthen afsted på cyklen eller ud at løbe når der er ro i huset.

Kosten

Jeg har fået en kostplan af Louise Hallundbæk, som jeg har været dygtig til at følge, dog ikke den sidste periode. Så i går aftes tog jeg en beslutning – klokken 20.30 smuttede jeg i Fakta og handlede ind til kostplanen. NU skal det være slut med dårlige undskyldninger for ikke at få lavet mad der er sund for min krop og jeg. Vægttab og kostomlægning handler rigtig meget om planlægning og når man står herhjemme i ulvetimen, med to børn der skriger – så kommer man let til at finde en hurtig løsning. Når der kun er købt det der står på min kostplan – så er det nemt og hurtigt at trylle en af de lækre retter frem som passer til min kostplan.

Før/efter billeder

Der er dog sket liiiidt de sidste 4 uger, maven bliver mindre, formen bedre og jeg har det væsentligt bedre med mig selv. I morgen kommer de første før/efter billeder på bloggen, og ja der er langt vej endnu – men det vigtigste er at jeg er på vej.

Når man som jeg i perioder falder i et hul, er kunsten at rejse sig igen. Erkende at det ikke fungere, tag fat i folk der kan hjælpe en og så er det ellers op på hesten igen. Jo større hul man placerer sig i – jo svære er det at komme op igen. Jeg har startede min morgen/formiddag med at leve 100 % efter min kostplan – jeg er oppe på hesten igen, nu kan det kun gå fremad.

20140725-081559-29759656.jpg

Billedet er fra efter fødslen af Alba – målet denne gang er det samme, dog skal der “kun” tabes 20 kg. Efter fødslen af Alba tabte jeg 33 kg inden jeg IGEN blev gravid – havde desværre taget en masse kilo på i de 5 år vi var i fertilitetsbehandling. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til børneværelset - Bogreol