Vægttab, energi og INGEN cola

Kostplan

imageimageimageimageimage
Min læge sagde for længe siden til mig, at 70 % var af et vægttab var kosten. Min tanker var arhhh det er godt med dig – der skal træning til. Jeg mener stadigvæk der skal træning til – men jeg er blevet klogere på kosten. I dag har jeg 100 % styr på min kost, spiser 6 gange om dagen OG træner for at få endnu mere energi, velvære og overskud. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist 6 gange om dagen, men hemmeligheden er små måltider fordelt over dagen og allerede efter 4 dage kunne jeg se og mærke en forskel. Jeg har ændret mit fokus så det IKKE længere handler om vægttab, men om sund livsstil. Det betyder at jeg kun vejer mig en gang om ugen og ikke har styr på hvor mange kcal jeg indtager, hvad min mad vejer osv.

Træningen VIGTIG – men med den rigtige kost, kan man godt tabe sig uden. Jeg elsker den fornemmelse jeg har i kroppen når jeg er færdig med træning – og nyder kroppen er tanket op med energi.

Jeg spiser som udgangspunkt efter de 10 kostråd – find dem her. Med andre ord har jeg ikke en bestemt plan skrevet ned – men har fået hjælp af dygtige mennesker med at sammensætte min kost. Min kost består primært af grønt, kulhydrat og protein. Jeg har prøvet at regne ud hvor mange kcal jeg dagligt indtager, fordi en del af jer har spurgt. MEN jeg tænker ikke over det i hverdagen – jeg spiser bare mindre mad og fordelingen på tallerken er ændret.

Nedenstående er en typisk dag og jeg variere løbende med det grønne – så det ikke nødvendigvis er gulerødder jeg spiser. Til frokost har jeg ofte rester med fra dagen før – hvilket betyder det varierer meget fra dag til dag. I starten var jeg ikke sulten hvergang jeg spiste – men kroppen lærer hurtigt at få det rigtige brændstof fordelt over dagen. Jeg er stort set aldrig sulten længere – hvilken betyder jeg ikke falder i søde sager m.m.

KOSTPLAN

1300-1500 kcal dagligt

Morgenmad klokken ca 7.00 (280 kcal)

1/2 skive ristet rugbrød

1/2 Rugfel/grovbolle

1 skive ost

1 gulerod

100 gram peber

1/2 æble

Mellemmåltid klokken 9.30 (119 kcal)

1/2 skive rugbrød eller en 1/2 rugfel/grovbolle

1 gulerod

50 gram peber

Lidt smøreost med lav fedtprocent

Forkost klokken ca 12.00-12.30 (289 kcal)

Spinat pandekage – find opskriften her

100 gram peber

Salat

Agurk

Mellemmåltid klokken ca 15.00 (98 kcal)

1/2 skrive rugbrød

1 skive ost

1/2 æble

Agruk

Peber

Aftensmad klokken ca 18.00 (300-400 kcal)

1 skrive rugbrød

100 gram kylling

2 tomater

100 gram peber

Forårsløg

30 gram hytteost

Mellemmåltid klokken ca 20.00 (180 kcal)

1/2 skive rugbrød

1 skive ost

1 dl skyr

4 mandler

1/2 granat æble

1 gulerod

50 gram peber

Har du spørgsmål til min kost er du velkommen til at skrive til mig – og ellers kan du læse lidt mere om hvad jeg har ændret HER. Du kan løbende følge med i hvad jeg spiser her på bloggen, på INSTAGRAM og på bloggens facebook side 🙂 Desuden har du nu også muligheden for at følge med på SNAP – find mig under fitmom.dk

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægttab, energi og INGEN cola