Jeg elsker omelet..

KONKURRENCE – VIND PERSONLIGE GAVER

Bloggen er i gavehumør i samarbejde med www.onlinefotoservice.dk og du har mulighed for at vinde de samme personlige fotogaver som jeg har testet her på bloggen. Find og se resultatet af mine personlige fotogaver <—– HER – du har altså mulighed for at vinde den super fine personlige pude og/eller det helt unikke vendespil.

20140519-142907-52147918.jpg

20140519-142908-52148185.jpg

Alt du skal gøre for at deltage er at smutte forbi www.onlinefotoservice.dk, lade dig inspirere og skrive i nedenstående kommentar felt hvilken en gave du helst vil vinde.

Jeg finder vinderne/vinderen søndag den 1 juni klokken 18 – som vil få direkte besked. Det er muligt at samme person kan vinder begge gaver – hvis dine overtagelses evner er helt i top 🙂

Husk du har mulighed for at følge www.onlinefotoservice.dk på facebook – er dog ikke et krav for at deltage.

Hvad vil du helst vinde?

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

30 kommentarer

 • Jeg kunne godt tænke mig visitkort, som jeg vil kunne dele ud på mine yogatimer til dem, der viser interesse for mine hold og yogablog http://www.cathrineyoga.dk
  Jeg begynder også snart at tilbyde private yogatimer!
  Det ville være stjerne at kunne få mit helt eget visitkort 😉
  http://www.onlinefotoservice.dk/fotogaver/skriveartikler/visitkort.html

  Kh Cathrine Koefoed, yogalærer og yogablogger på http://www.cathrineyoga.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er godt nok ikke en af de ting man kan vinde – men ideen er meget god 😉

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes vendespillet er så fint. Vi gav det i julegave til mit gudbarn. Der er dog ingen tvivl om at mine egne piger ville få stor glæde af sådan et også, så det ville jeg rigtig rigtig gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er virkelig også super fint – og super dejligt man kan spille og dele dejlige minder på samme tid 😉

   Dejlig dag til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm Sørensen

  Jeg har en lillesøster, som skal konfirmeres næste år og jeg ville elske at give hende sådan en personlig gave. Det kunne være rigtigt fint at give hende en pude med et billede af hende og jeg sammen, så hun altid har et minde om mig!

  -Lea.f.s@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Ej for en dejlig konkurrence. Ville elske at få sådan en pude med min lille fotomodel. Og det kunne jo være en super gave til fars dag, til en far som aldrig ønsker noget, men som er fuldstændig skørt glad for sin lille pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara Gierycz

  Synes godt nok begge dele er så fine! 🙂 svært at vælge! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Winterberg

  Vendespillet helt klart! Det er så fed en idé! Håber på en vinde, det kunne være så fedt. Og vi vil i min kommende lille familie, få så meget glæde af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina Jensen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en pude med min søn på 14 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette brucher

  Vi kunne rigtig godt tænke os vendespillet. Det kan begge prinsesser få glæde af 😉
  Super skøn blog du har……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Larsen

  Ej nej nej skal man godt nok vælge mellem de 2 fine gaver!!!!!

  Uha, jamen så må det nok blive vendespillet.
  Mine børn at desværre mistet et par oldeforældre og deres mormor, så et vendespil med billeder af bl.a. dem vil være en god måde for mine børn at mindes dem – især deres mormor, som elskede at spille vendespil med dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg har altid ønsket mig en fotobog til mine oplevelse de sidste 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Larsen

  Ej nej nej skal man vælge!!!!! Det er jo nogle super fine gaver

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Hej.

  vendespillet til min niece der fylder 2 her på mandag. Hun er den skønneste tøs.

  Hilsen
  louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kære fit mom. Jeg skal vinde fordi emils far skal have sådan en pude han arbejder i Norge og må undvære os 14 dage om måneden. Det vil være fantastisk for ham at kunne give bassen et kram når savnet er størst derfor skal vi vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil rigtig gerne vinde vendespillet. Min søns kusiner og mostre bor i København, vi bor i Nordjylland, så det vil være en super fin måde at komme tættere på dem via billeder. Vi har lavet en billedbog, men spillet med billeder af dem sammen kunne være så godt.
  Puden vil jeg gerne vinde, da den kunne sætte et meget personlig præg på stuen som jeg ønsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal vinde fordi emils far ville elske at få en sådan pude så han kan give Emil et kram de 14 dage han må undvære os hver måned når han arbejder i Norge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mirka storbank

  Ihh et vendespil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Jeg vil gerne vinde en pude til min kommende søn, som skal udsmykkes med billeder af familien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja F

  Jeg vil gerne vinde vendespillet… Det er da en fantasktisk gave til børn 🙂 Så kan de både træne deres hukommelse, have det sjovt og se og høre om en masse sjove minder/situationer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Stub Henriksen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde en fotopude <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Har en datter der lige er et par måneder ældre end din, og jeg er sikker på at et vendespil vil være en super ide inden alt for længe… Dog vil en pude til vores nye sofaer med Clara som motiv helt sikkert også pynte!! Jeg er sikker på at begge dele vil være noget man vil gemme i mange år, tage frem flere gange og nyde det sjove i det:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  den flotte pude – med mine to skønne unger på. Jeg er så heldig at jeg har fået dem betroet. Selvom jeg kan råbe af dem til tider (undskylder efterfølgende og den store på 2 siger “mor DUM”), men kys og kram fylder heldigvis mest i vores hverdag. Men når dagene er trælse og søvnen udebliver, så vil det være skønt at kunne falde tilbage og hvile hovedet på en skøn pude med guldklumperne på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Jørgensen

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde vendespillet blandt de fine ting. Vores dreng på 6 måneder kunne så give sig far i det fars-dags gave med håb om mange sjove timer sammen med leg og spil.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadine S

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde vendespillet til min nevø og niece (tvillinger på 3 år). Jeg ser dem ikke så tit, da vi bor langt fra hinanden og da jeg rejser 1 år til England snart, kunne det være fedt at give dem et vendespil med billeder af familien, så de altid kan huske os (og ikke glemmer mig i det år, jeg er væk, da meget kan ske på et år :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Åh man kan da umuligt vælge de 2 super fede ting :O

  Vende spillet ville være perfekt, som en tillykke med at I blevet storesøster & storebror gave – selvfølgelig udført med en masse billeder af dem selv, familien og den kommende baby 🙂

  Hvor imod at puden ville være perfekt til den kommende baby som en gave fra ungerne – det skulle selvfølgelig være et billede af storebror & storesøster, så de hele tiden er tæt på <3

  Så du må vælge for mig, hvis jeg skulle blive den heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville elske at vinde vendespillet og lave en helt personlig gave til min 11 år yngre halv-søster, som jeg kun ser et par gange om året 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella Hansen

  Hej super seje kvinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Begge dele er jo bare så fine!! Er sikker på at børnene ville elske både pude og vendespil!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker omelet..