Alba 12 måneder

Konkurrence – vind 7500 kr på et coop-gavekort til Fakta

Planlægning, struktur og en MADPLAN – må simpelthen være vejen frem for vores lille familie. I en travl hverdag hvor jeg tit kommer sent og træt hjem – er planlægning og struktur guld værd. Mange aftener er det manden min der skal stå for hentning af Alba, indkøb og madlavning og det er ikke altid nemt at klare det hele i ulvetimen med en datter på armen der har samme temperament som hendes mor 🙂 Derfor har vi længe snakket om at lave en MADPLAN, handle en gang om ugen – så indkøb og madlavning ikke stresser os i hverdagen.

IMG_1661.JPG

Derfor blev jeg glad helt ned i maven da jeg opdagede at FAKTA havde en app der nemt og hurtigt kunne hjælpe os med det hele. Har tid tænkt på det ville være smart hvis man kunne lave en plan og så automatisk modtage en indkøbsliste – og sørme og FAKTA ikke har hørt mine bønner.  Man kan nemlig hoppe rundt i forslag til lækre opskrifter, tilføje dem til sin madplan og sidst men ikke mindst danne en indkøbsliste ud fra det valgte. Det er efter min mening super SMART og vi lavede planen igår – og i dag er der handlet ind til hele ugen. Spændende og om det kan hjælpe os i en stresset, presset hverdag og om vi på måneden spare penge på madbudgettet.

For at finde appen til min smartphone har jeg søgt efter “mit Fakta” i app store. 

Hvad gør i hjemme ved jer? planlægger i efter en madplan?

KONKURRENCE 

Du har netop nu muligheden for at vinde 7500 kr. på et coop-gavekort gældende til FAKTA – skal du vinde?

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig på Fakta.dk du tilmelder dig HER – personligt kunne jeg godt bruge 7500 kr. ekstra på madkontoen.

Personligt handler jeg en del i Fakta, service niveauet i min lokale butik er helt i top, der er næsten aldrig kø og butikken er altid fyldt med friske vare.

Ses vi i Fakta?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alba 12 måneder