Tilbage på arbejdsmarkedet

Klar til dagpleje!?!

Skærmbillede 2015-09-22 kl. 21.15.19

Arhhh jeg husker det som igår – den 2/2-15 klokken 8.31 – en lille klump lykke kom til verden og jeg kunne kalde mig mor til 2. En boble af lykke og med udsigten til den nærmeste fremtid i vores egen lille barselsverden. Den boble er sprunget og mor er sat ud på arbejdsmarkedet igen og far Allan har overtaget det sidste barsel. Lia vokser og bliver stor – og lige om lidt starter hun i dagpleje, satser på vi starter indkøringen fra november. Er bare så vildt at tænke på at for 8 måneder siden ankom hun og nu presser hverdagen på. Jeg ELSKER at være mor til to – men jeg nyder virkelig også at starte på job igen. Har jo næsten været på barsel de sidste to år. På en eller anden måde synes jeg også at jeg værdsætter tiden med børnene mere – nu hvor en del af timerne går med jobbet. Nu er det kvalitetstid jeg bruger sammen med pigerne og nyder hvert et øjeblik <3

Glæder mig over mine to små mirakler og tænker i ikke skulle snydes for det nyeste billede af lille Lia som den dygtige fotograf Stephanie Sommer har taget.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på arbejdsmarkedet