Nu som instruktør 

Jeg kan det hele…

når bare jeg selv tror på det…

Og heldigvis er jeg inde i en god periode lige nu, jeg tog i sidste uge en beslutning om at nu var det slut. SLUT med dårlige undskyldning for at udskyde mit vægttab – for selv om vægten stille og roligt er gået ned, ved jeg bare med mig selv at jeg IKKE har gjort alt hvad jeg kunne.

Det betød at jeg i sidste uge smuttede forbi Fakta og handlede KUN ting der stod på min kostplan. Det er ingen hemmelighed at jeg ELSKER søde ting MEN kan godt holde mig fra dem, hvis jeg bare IKKE har det i huset 😉 Det handler om at kende sig sig og sine begrænsinger.  Den sidste uge er faktisk gået super godt – jeg har holdt mig til planen og skulle for alvor stå min prøve i går da vi var til konfirmation.

Jeg kender nemlig mig selv så godt, at hvis jeg først giver mig selv lov til at spise hvad der er, ja så ryger den dag ud af kalenderen og jeg har svært ved at stoppe igen. Jeg er heller ikke typen der kan spise to stykker slik og så gemme resten af posen – har jeg købt og taget hul på en slikposen SPISER jeg den – HAPS.

Og der var lavet den lækreste hjemmelavet is, kage, chokolade og alt hvad man ellers kunne drømme om. Personligt havde jeg forberedt mig hjemmefra, så jeg ikke var ved at dø af sult da vi ankom. Jeg havde byttet om på mine måltider, så jeg kunne rykke min frokost lidt uden at blive alt for sulten og på den måde komme til at overspise. Heldigvis var der masse af grønsager, salat og kylling til hovederetten, så jeg kunne med god samvittighed kaste mig over den lækre menu. Jeg kom igennem hele dagen, uden at spise noget der IKKE stod på min kostplan, måske røg der lidt for mange cola zero ned (MEN det var altså det søde jeg gav mig selv lov til at “hygge” med).

Jeg tror at kost omlægning handler i høj grad om vilje og planlægning – jeg havde i hvertfald BESTEMT mig hjemmefra at jeg IKKE ville “falde” i og jeg havde planlagt mig ud af det, ved at bytte rundt på mine måltider.

En glad og stolt mig – som stadigvæk er på rette kurs <3

Læs mine tidligere indlæg her:

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

mig

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som instruktør