Jeg har gjort det før - Og nu gør jeg det igen...

Jeg har taget en beslutning – Og første uge er allerede klaret…

IMG_2323-0.JPG

Billedet er fra mit vægttab efter fødslen af Alba – nu vil jeg kæmpe kampen for sidste gang. Ændre mit fokus så det handler om sundhed og mig selv. 

Der er sket noget med MIG – jeg tog en beslutning den 13 juni og siden har jeg kun set fremad. Jeg har sat fokus på mig selv, min krop og på sundhed. Jeg har sagt farvel til Pepsi Max og HEJ til 6 måltider i løbet af dagen. Jeg er IKKE blevet fristet af diverse sødesager og er kommet igennem den sidste uge med sund fornuft. IKKE fordi jeg SKAL eller fordi nogle FORVENTER det af mig. MEN fordi jeg vil, jeg vil gøre noget godt for mig selv, jeg vil være stolt af mig selv og jeg vil lære mine børn om sundhed.

Den 13 juni rejste jeg ud i verden – ud på et ophold der skulle forandre noget i mig. Hvad man ikke kan læse her på bloggen, men som fylder meget i min hverdag – er MIT SELVVÆRD og min “evne” til at være efter mig selv, så snart jeg ikke når det jeg selv forventer. Jeg har altid sat en masse mål for mig selv – og nået i mål med det meste. MEN i forbindelse med mit nuværende vægttab – har målet været for stort og jeg har mistet motivationen inden jeg rigtig kom igang. Jeg har svinet mig selv til, talt grimt til mig selv og haft umenneskelige høje forventeringer til hvad jeg og min krop kunne klare. Samtidig har jeg fyldt den med cola, dyrket mindre motion og givet mig selv lov til alt det søde – når jeg havde lyst.

Det er heldigvis slut nu og jeg er nu rustet til at klare den næste periode alene. Det jeg pt har ændret i min hverdag er;

Jeg spiser 6 gange om dagen – små måltider (følg evt med på Instagram – hvor jeg løbende deler billeder af min kost)

Jeg dyrker mindst 30 minutter træning om dagen (her gælder alt fra en gåtur til styrketræning)

Jeg spiser kun af frokost tallerkner og tager kun en gang af aftensmaden.

Jeg har ændret min opfattelse af hvad der skal på min tallerken og fylder den med grønt, mindre kød end jeg plejer også er jeg ikke bange for at spise brød og kartofler til (alt med måde og brødet er kun grov udgaver)

Jeg drikker kun vand

OG så har jeg ændret min tanke gang – jeg SKAL ikke længere tabe mig – men jeg VIL leve sundt. Jeg vil ikke slå mig selv i hovedet når jeg ikke lykkes – MEN jeg vil rose mig selv over de små sejre i hverdagen. PT er status at jeg har været igang i en uge, klaret det super godt og som bonus har jeg tabt 3 kg 🙂

Det er nemlig ikke længere vægten der skal styre min hverdag – jeg vil “bare” mærke hvordan jeg har det, lever som jeg har lært det og stille og roligt blive mere og mere tilfreds med mig selv.

Højest er ønsket om at være et godt forbillede for mine børn – OG de gør det jeg gør. Derfor er sundhed nu endnu mere vigtig for mig. Jeg håber du har lyst til at følge mine kamp her på bloggen, på IG og på bloggens facebook side 🙂

Tak fordi du læste med…

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har gjort det før - Og nu gør jeg det igen...