Bryster der bliver hvor de skal...

Jeg har gjort det før – Og nu gør jeg det igen…

IMG_9723.JPG

Billedet er fra forløbet efter fødslen af Alba

Bloggen her opstod da jeg efter fødslen af Alba i september 2013 skulle igang med et større vægttab. Et større vægttab, fordi jeg inden graviditeten med Alba havde været 5 år i fertilitetsverden, hvor jeg havde taget en del på. Normalt stod tallet på vægten mellem 57-60 kg – efter fødslen af Alba lå den på på ca 30 kg mere. Det lykkes mig at tabe mig 33 kg efter fødslen inden jeg 7 måneder senere stod med en positiv graviditetstest (til trods for jeg ikke kunne blive gravid – læs med her). 

Efter fødslen af Lillesøster Lia – kom jeg hurtigt igang med træning, vægttab og en masse sundhed. Desværre måtte jeg 7 måneder efter hendes fødsel sande at det nye job jeg havde set frem til – ikke var som jeg havde regnet med. Det tog meget hårdt på mig og sugede faktisk ALT energi og motivation ud af mig. Det sugede faktisk alt ud af mig – og jeg havde ingen overskud til noget (læs mere her).

Det betød med andre ord at mit alt mit fokus blev rettet mod bare at få hverdagen til at hænge sammen OG jeg glemte MIG SELV. Jeg er super god til at hjælpe andre, være der for andre mennesker – MEN jeg er virkelig dårlig til at passe på mig selv. Jeg er dårlig til at sætte mig selv i fokus og er jeg presset med tid, skærer jeg evt Charlotte tiden væk.

Det skal ændres – jeg begynder i morgen tidlig på en ny rejse, en start på en ny hverdag, hvor sundhed, træning, min familie og jeg skal i fokus. Jeg vil løbende dele forløbet med jer – jeg er klar til kamp mod vægten. Klar til at finde mere overskud, motivation og energi i mig selv <3

Håber du har lyst til at tage med på min rejse <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryster der bliver hvor de skal...