Training For Warriors

Jeg har en last..

Måske for nogle ikke den værste last – men er gået fra en dårlig vane til at blive en afhængighed, så nu skal det være slut. 

Jeg kan i perioder leve uden sukker, faktisk er jeg bedst hvis man smide en udfordring efter mig. Jeg elsker at arbejde med mig selv, nå mine mål og så gør det ikke noget hvis der går konkurrence i det. Nu har jeg besluttet at lave en konkurrence med mig selv – de næste 3 måneder bliver UDEN cola Zero (light, pepsi max osv).

Sagen er nemlig den at jeg elsker min Zero – faktisk er det min belønning når jeg har været sej, trænger til noget sødt eller fortjener lidt “trøst”. Nu skal “suttekluden” for alvor skiftes ud med VAND. Jeg har i dag skænket mig sidste glas cola zero i de næste 3 måneder, håber selvfølgelig at lysten til cola helt er forsvundet når udfordringen er slut, så min last dermed er væk.

Jeg ved godt at Cola Zero er fydt med E-nummere, aspatan og alt muligt andet skidt – MEN faktum er jeg trods det, er vild med min cola. Så tænker du måske, hvornår kan man kalde det en last? Godt spørgmål – nogle gang drikke jeg ingenting, andre gange en enkelt dåse cola og så der dage hvor jeg kan snupper en halv liter.

Last, dårlig vane eller belønning – kært barn har mange navne og nu er det slut 🙂

Er du frisk på en MINUS cola udfordring? 

Læs mine tidligere indlæg her:

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Jeg er dygtig…

Rabatkode

Få 20% rabat hos fitnesspigen.dk med rabatkoden “fitmom” – på shoppen finder du det lækreste træningstøj fra 2xu, træningssko fra Skechers og Quest protein bars (gælder også i forvejen nedsatte varer).

20140122-154325.jpg

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

4 kommentarer

 • Anja

  callenge acceptet.. Men måske den skulle tages helt ud. Og kun sige vand i 3 mdr. Jeg har også en kæmpe last med sukkerholdig drikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helt enig – faktisk startede jeg på TFW i dag og det første de sagde var KUN vand de næste 6 uger. SÅ jeg er KLAR 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Uhh ville egentlig gerne men ved jeg vil fejle, jeg har skåret meget ned, men det er stadig for meget! Bruger det også som belænnimg og trøst!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Training For Warriors