VIND 1/2 års forbrug af nektar

Jeg gjorde det!!!

Jeg svømmede de 400 meter i åbenvand – 400 meter med masser af bølger, hvor jeg slugte en masse vand og hvor jeg flere gange troede jeg skulle drukne. Jeg cyklede de 18 kilometer på min MTB – til trods for største delen af alle andre cyklede på smarte tri/racer cykler og jeg sluttede af med at løbe 4 km. Jeg kom i mål på tiden 1.43.13 – hvilket jeg er pænt tilfreds eftersom det var mit første mini triathlon.

Så det var en meget rørt mig der løb over målstregen 1 time og 43 minutter efter startskuddet gik. Det havde været en KAMP at hoppe i vandet – og med beskeden om at vandet kun var 15 grader og at man skulle bruge sin våd dragt hvis man havde den med – fik jeg en smule stress. Dragten havde jeg nemlig lagt flere kilometer væk i bilen – fordi jeg tænkte det ikke blev nødvendigt. Man kan godt blive en smule rundt på gulvet når man står til sit første triathlon og ser at største delen af dem der deltager har ALT udstyret i orden. Jeg troede faktisk der ville være flere på gamle cykler – flere hvor det lyste langt væk at det var første gang – flere som mig. Da jeg havde fået mig selv overbesvist om at der også var plads til mig og endelig havde fundet en plads til min cykel – var det ned af de mange trapper så vi kunne komme i vandet. Heldigt for mig var jeg afsted sammen med søde TRINE – som er en super dygtig svømmer og som hjalp mig med svømmedelen. Hun fik mig i vandet – hvilket faktisk gik overraskende godt, hun fik mine dykkerbriller af da jeg ikke kunne se og hun næsten grab mig da jeg mødte en vandmand og troede jeg skulle dø. Når man som jeg er bange for vandet og de dyr der befinder sig i det – var det en KÆMPE sejer da svømmeturen var slut og at jeg klarede den. Benene rystede stadigvæk da jeg kom op af vandet og hånden på hjertet er jeg lidt overrasket over at jeg faktisk klarede at svømme de 400 meter sammen med diverse fisk og vand/brandmænd.

Derefter var det tilbage igen – og op af de 1000 trapper igen (overdrivelse fremmer forståelsen) og gøre mig klar til at cykle. Kan huske at jeg tænker jeg måske skulle have hørt bedre efter inden løbet – for hvad skulle jeg nu? Hvor skulle jeg starte? og hvor var det jeg ikke måtte cykle? Kunne heldigvis følge efter nogle af dem der så ud til at de havde prøvet det før og 18 km cykling startede i dejlige omgivelser med en del bakker. Tiden fløj faktisk afsted på cyklen og jeg fik ro på mig selv igen og kunne nu nyde at være igang. Var helt klart cykel delen hvor jeg fysisk måtte kæmpe mest – benene syrede og blev ikke bedre af de mange bakker på ruten. Men inden jeg fik set mig om var det tid til at komme forbi skiftezonen igen og gøre mig klar til løb. Det gik faktisk overraskende godt da jeg begyndte at løbe og målet var at løbe hele vejen. Turen var en 2 km ud og 2 km hjem rute – hvilket passede fint i mit hoved – første mål måtte være at løbe de 2 km ud. Turen havde de fleste bakker i starten og man løb en del op af bakker – så min tanke var at det ville blive “let”at løbe tilbage – ned af bakkerne. Benene var som sådan ikke trætte og jeg overvejede på intet tidspunkt at stoppe – ville nå mit mål om at gennemføre.

20140624-081517-29717090.jpgDerfor var det en meget stolt mig der modtog min medalje – da jeg løb over målstegen. Jeg havde haft en super dejlig dag – hvor jeg var blevet udfordret på mange måder. Der var fløjet mange tanker igennem mig, jeg havde overvundet min største frygt (vandet) og jeg havde gennemført. Havde man spurgt mig lige efter svømmedelen og jeg skulle deltage igen havde svaret været NEJ – men sådan har jeg det bestemt ikke i dag. Det var super hårdt at være med – lidt forvirrende fordi det var første gang – men jeg fik blod på tanden og skal uden tvivl afsted igen. Jeg er allerede tilmeldt i august hvor startskuddet lyder i Tørring – distancen er den samme – svømmedelen er dog ikke i åbenvand.

Jeg vil til næste gang – have en del længere tid at træne op i og skal have en del fokus på mit svømning. Vil super gerne blive en bedre svømmer og vigtigst af alt – lærer ikke at være bange for at få hovedet under vandet. Der er plads til masser af forbedringer for mit vedkommende – MEN jeg er igang og er bestemt ikke sidste gang jeg har deltaget i et mini triathlon.

Det super fine 2xu træningstøj var modtaget af www.trihansen.dk – en super lækker webshop med masser af udstyr til triathlon.

Var du med i lørdags? Hvad var dine oplevelser?

Husk du kan følge bloggen på de sociale medier;

FACEBOOK – FIT-MOM

INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK

BLOGLOVIN

//Charlotte

3 kommentarer

 • Jette Gad

  Du er SÅ sej Charlotte og har alt mulig grund til at være stolt… Vandet kunne også afholde mig fra at tage sådan en omgang-er ikke som sådan bange for vand men er en virkelig dårlig svømmer… Men man bliver jo inspireret så måske man skulle give sig i kast med det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Stort tillykke med sejren!! Det var vildt flot gået. Jeg deltog selv i løbet og det var også min første gang. Det var en kæmpe oplevelse og er allerede blevet fanget af triathlon 🙂 Jeg så dig til løbet, og du så da bestemt ikke uprofessionel ud! Jeg havde selv min citycykel med og ejede ingen våddragt, så jeg gik også og ledte efter damecyklerne og dem i badedragt inden starten 🙂 Heldigvis dukkede der nogle op. Jeg gennemførste selv i tiden 1.21 og overvejer også at melde mig til et snart igen 🙂 Det har været spændende at følge med i hvordan du trænede op, da jeg heller ingen erfaringer havde med minitriathlon 🙂 Tak for en spændende blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor er du sej! Jeg har jo læst med herinde rigtig længe og synes virkelig du er inspirerende, så naturligvis skal du have et kæmpe stort kram igennem kommentarfeltet – tillykke seje dame!

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND 1/2 års forbrug af nektar