Peanutbutter muffins

Jeg er dygtig..

…til at erkende, når jeg har brug for hjælp. Jeg lyver ikke overfor mig selv og tænker det her går da meget godt.

Det betød at jeg for et par uger siden kontaktede Louise Hallundbæk, med beskeden om at nu skulle der for alvor ske noget. Jeg har siden fødslen tabt mig lidt og været så aktiv, som min krop gav mig lov til at være. MEN problemet var bare, at jeg vidste at jeg ikke havde gjort nok. Derfor blev der som tidligere beskrevet handlet ind til kostplanen og så var der ingen vej tilbage.

En af mine stærke side er klart at jeg kan se og erkende, når jeg ikke lever op til mine egne forventninger. I stedet for at grave mig selv længere og længere ned og til sidst have så ondt af mig selv, at jeg ikke kan komme op af mit “hul”. Jeg er super god til erkende at jeg har “fejlet” og at nu skal der gøres noget. Ikke at jeg slår mig selv i hovedet, men i stedet ber jeg om den hjælp jeg har brugt for. I det her tilfælde havde jeg brug for en der svinger pisken, jeg kan nemlig godt lide at træne og give den GAS – MEN når Louise presser mig samtidig, opnår jeg bare det bedste resultat.

Selvfølgelig gør det også ondt på mig, når jeg skal erkende jeg ikke levede op til det jeg forventede. Det værste er klart når andre skubber til mig, med f.eks. bemærkningen “Jamen det gik jo så godt sidste gang”

For det har jo også gået fint nok den her gang – har bare ikke levet op til det jeg selv forventede. Og jeg kæmper – faktisk hverdag. Jeg er desværre bare ikke så heldig at kiloene bare rasler af og en kostplan og masser af træning er bare vejen frem for mig.

Siden jeg stoppede op og besluttede mig for at nu var det NU – har det gået over alt forventning. Jeg har fuld styr på kostplanen, træningen og på tirsdag skal jeg op og måles og vejes af Louise.

Kunsten er at starte – når man selv er KLAR

Jeg er klar NU

Læs mine tidligere indlæg her:

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Skærmbillede 2015-01-05 kl. 16.29.13

Billedet er fra jeg ventede lillesøster

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peanutbutter muffins