Træning med baby - svingtur

Inspiration til børneværelset

Så er der ikke længe til at lillesøster melder sin ankomst og selvfølgelig er jeg gået igang med at lave børneværelse og hvad der ellers hører til. Da Alba var spæd sov hun de første tre måneder mellem min mand og jeg i hendes lift – vi havde godt nok købt en fin vugge men grundet mit kejsersnit havde jeg problemer med at få hende op derfra om natten. Vuggen hang super fint i et stativ men hvergang jeg bukkede mig ned for at tage Alba op – gjorde det super ondt i mit ar. Det har jeg selvfølgelig lært af – så jeg var gået i tænkeboks for at finde ud af hvad der skulle være løsningen denne gang (så min mand ikke behøver at op hver nat 🙂 )

Det er selvfølgelig super vigtigt for os at lillesøster den første periode af hendes liv er tæt på os og at jeg ikke nødvendigvis behøver at rejse mig fra senge – hvilket gør amningen en del lettere om natten. Løsningen blev den fineste seng fra NG baby NG baby er firmaet bag de lækreste ting til børneværelset her i blandt senge, sengetøj, puslepuder, sengerand og  hvad man ellers behøver som mor. Mit valg er faldet på den lækre hvide Troll bedside crib som både kan bruges i forlængelse af vores seng, alene og som bænk når vi ikke længere har behov for en baby seng. Det smarte er at det kan stilles op af vores seng, jeg ikke behøver op om natten og at lillesøster er placeret i hendes egen seng.

Ng baby

De fine kanin dukker på billedet kan bestilles hos denlillemodedille.dk

Siden på sengen kan hæves op og ned alt efter om den skal bruges til almindelig senge – eller i forlængelse af vores. Sengen kan justeres i benene så den passer perfekt til vores seng og så er der monteret hjul på så sengen let kan komme rundt i huset. Super smart hvis i spørger mig – sengen står selvfølgelig klar med det fineste sengetøj som kun er en prinsesse værdig <3

Det er ingen hemmelighed at jeg er helt tosset med de forskellige ting fra NG baby og i den forbindelse har jeg tidligere omtalt deres helt specielle puslepude her på bloggen. Hvis du ikke allerede kender til puslepuden som i min verden passer til ethvert børneværelse – kan du se mit tidligere indlæg HER

Har du set du frem til den 24 november kan få rabat på dit næste køb hos jollyroom.dk?

Følg bloggen på

FACEBOOK FIT-MOM

INSTAGRAM @FITMOM.DK 

BLOGLOVIN

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning med baby - svingtur