Før/efter billeder uge 24

// I super form // Uge 3 – trænings opdatering

Denne uges træning startede i mandags med WALK IT – som jeg aldrig tidligere havde prøvet. Walk it foregår på et specialudviklede gå-bånd og det lykkes mig at give den MAX GAS til trods for jeg kom direkte fra en spinningstime. Træningen var super hårdt, virkelig fed, anderledes og jeg kom virkelig til at svede – er en form for træning jeg vil til at gøre meget mere i. I desværre ikke alle steder man kan gå til Walk it – men er heldigvis for mig en mulighed i Lido Fitness – hvor jeg pt tilbringer en del tid i forbindelse med Body Challenge.

Har du prøvet Walk it?

Denne uges træning

Mandag; Undervise i spinning – fælles træning med Challenge (Walk it)

Tirsdag: Løb 5,9 km

Onsdag: Hviledag

Torsdag; Undervise i spinning / styrketræning med Challenge

Fredag: Styrketræning

Lørdag: Løb 9 km (Salomon trail løb – læs mere HER )

Søndag: Undervise i spinning / Løbe træning med Challenge

Lørdag løb jeg 9 km i SKOV, vandhuller, mudder og på marker – virkelig et super fedt løb, som der i morgen vil komme et indlæg om her på bloggen. Havde planlagt at slå personlig rekord – men jeg blev meget klogere – bare at komme igennem løbet uden at vride om var en kamp. Men jeg gjorde det – og du kan læse meget mere i morgen.

Mit mål er at træne 5-6 dage om ugen og holde 1-2 hviledage hver uge – planen er at mine hviledag skal placeres om onsdagen og/eller om fredagen. Disse dage skal der bare slappes helt af og jeg skal nyde hvor meget gas jeg har givet den de andre dage. Grunden til at jeg vælger at fastlægge dagene, er så jeg kan se frem til disse dage når kroppen er total smadret efter hård træning.

20140428-084550.jpg

En super dejlig uge med max gas med træningen – er virkelig en fornøjelse og nyder virkelig det ekstra energi jeg for af at træne. Nyder at solen er fremme – giver mig endnu mere lyst til at løbe, super dejligt at jeg trods alt andet træning kan få tid til at løbe også.

Fik du ikke set denne uges Før/efter billeder – og læst ugens resultat på vægten – kan du finde det her:

Før/efter bileder uge 24

En tur på vægten – uge 2 Challenge

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter billeder uge 24