Nyder sommeren

I form efter fødslen

Er en glad og stolt kvinde – som næsten er i mål med mit vægttab. Jeg nyder at sundhed og træning spiller en væsentlig del af mit liv nu – nyder jeg IGEN kan løbe og nyder jeg er tilbage som spinningsinstruktør. Er stolt over at jeg i juni måned deltog i mit første mini triathlon (læs om mine oplevelser HER) – bestemt ikke det sidste jeg deltager i. Min seneste personlig udfordring er minus sukker i juli, august og september – som faktisk går helt fantastisk.

Jeg nyder pt sommer – men med knap så meget træning, da jge virkelig har svært ved at komme afsted når det er sååååå varmt. Dog kommer jeg afsted til lidt spinning, cykling og løb. Får du trænet i denne varme og evt hvad?

20140725-081559-29759656.jpg

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyder sommeren