Når det perfekte er UPERFEKT

Hvorfor vente? – når du kan spare penge NU

fitnesspigen

Jeg ELSKER at shoppe på nettet – faktisk ELSKER jeg at gå på jagt efter noget hvis jeg er faldet for en bestemt ting 😉 Der går helt sport i at finde den udvalgte vare og jeg sætter STOR pris på den ekstra service mange af mine yndlings shops tilbyder. Tænk at man kan sidde hjemme i ro – på et hvilket som helst tidspunkt og bestille lige det man drømmer om (eller skal give væk i gave).

Jeg drømmer om at tømme fitnesspigen.dk for det lækreste træningstøj, faktisk kan jeg ALDRIG få for meget træningstøj 😉 . Lige nu kan du shoppe til dig selv (eller købe de lækreste julegaver – PAKKET ind) – hos fitnesspigen.dk med 20% rabat. Alt du skal gøre at at indtaste rabatkoden; fitmom og så er der sparet en del penge. De 20% rabat glæde på alle ikke nedsatte vare – OG koden give dig også 10% rabat på alle nedsatte vare, hvor længe tør du vente 🙂

Jeg har lavet min personlige top 5 over hvad jeg ønsker mig. På billedet har jeg shoppet; 2XU Compression løbestrømpe – Ice Green2XU Compression ELITE MCS tights sort/guld – DAME, LAYERED UP! STORM JACKETSkechers GOrun 3 – løbesko sort,2XU Seamless Waterproof Bag

Indlægget er lavet i samarbejde med Fitnesspigen.dk

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det perfekte er UPERFEKT