Forever F.I.T. C9 day 8

Hvorfor C9 – Er det noget for mig?

Skærmbillede 2015-07-28 kl. 20.01.00

Hvad er en Forever F.I.T. C9 boks?

Det er en komplet boks med et 9 dags forløb som hjælper dig til at kickstarte en sundere hverdag. Boksen er altså til alle der ønsker at hjælpe deres krop godt på vej.

I boksen finder du:

2 x Forever Gel Original
1 x Forever Ultra Chocolate eller vanilje
1 x Forever Fiber
1 x Forever Therm
1 x Håndbog
1 x Målebånd

2 x Forever Gel Original

Forvever gel er håndplukket økologisk Aloe vera som giver en god start på dagen. Smagen kan få nogle være lidt speciel men jeg føler virkelig at den gør en forskel for min maven og mit energi niveau. Jeg vil anbefalde at man “nyder” den kold og kan man slet ikke holde smagen ud, kan man evt presse en appelsin ned i.

1 x Forever Ultra Chocolate eller vanilje

Man vælger selv om man ønske en C9 boks med Chokolade eller Vanilje – Forever Ultra bruges til de shakes du løbende skal indtage. Personligt er jeg fan af at blende pulveret sammen med frisk frugt og nogle isterninger, så det bliver lidt som en smoothie. Ellers kan  man blande pulveret med vand, mandelmælk eller kokosmælk. Produktet er lavet af sojaprotein og fyldt med vigtige vitaminer og mineraler – man kan dog ikke forvente den samme smag som hvis man plejer at indtage proteinpulver lavet på valle.

1 x Forever Fiber

Fiber er super godt for maven og til at holde tarmene igang. En portion indeholder 5 gram kostfiber som du tager en gang om dagen. Pulveret opløses i vand (det må gerne stå 5-7 minutter til det er helt opløst) – jeg presser en halv appelsin ned i glasset for at fjerne den lidt specielle smag.

1 x Forever Therm

Kosttilskud med fokus på forbrænding. Indeholder vigtige vitaminer, ekstrakt af grøn te, kaffe og guarana. Der indtages to kapsler dagligt – morgen og middag.

1 x Håndbog

Håndbogen er dit program den næste periode, her finder du opskrifter, inspiration og et skema som kan udfyldes hver dag. På den måde holder du styr på hvad du indtager og programmet “hjælper” dig gennem forløbet.

For mig har det været forholdsvis let at være på forløbet, jeg er stor fan programmet og jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om hvad jeg skulle. De første to dage er klart de værste og man kan blive lidt utilpas (alt med måde) og træt. For det første fordi man skære alt sukker og ligende fra – for det andet fordi man de første to dag næsten kun lever af frugt og grøntsager.

Fra dag 1-2 indtager du 1 shake og frugt og grønt fra den frieliste.

Fra dag 3-8 indtager du en shake til morgen og til forkost. Aftensmaden består af max 600 sunde kcal – er man sulten i løbet af dagen – kan der indtages fra den frieliste.

Dag 9 – shake til morgen mad, 300 sunde kcal til frokost og 600 kcal sunde kcal til aftensmad.

Har du andre spørgsmål til C9 er du velkommen til at kontakte mig

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – skriv til mig på fitmom@outlook.dk – så skal jeg sørge for en god pris.

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

 

Har du læst de tidligere indlæg?

UdrensningForever F.I.T. C9 – #day 1 + rabatkodeHindbærshake med chokolade Forever F.I.T. C9 – #day 2Appelsin – Chokolade shakeForever F.I.T. C9 #day 3 – VÆGTTABForever F.I.T. C9 – den “frieliste”Forever F.I.T. C9 day 4Forever F.I.T. C9 day 5Appelsin/Hindbær – Chokolade ShakeForever F.I.T. C9 day 6 – VÆGTTAB, Forever F.I.T. C9 day 7, Forever F.I.T. C9 day 8

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 day 8