Min nye vogn...

Hvordan går projekt – minus sukker?

Jeg startede for 10 dage siden endnu en personlig udfordring – nemlig at jeg skulle holde mig fra is, slik, chips, kage og alt muligt andet der er fyldt med sukker. Læs om udfordringen HER. Det er nu ikke fordi jeg spiser super meget sukker normalt – MEN problemet er her i sommer perioden – hvor jeg bilder mig selv ind at der står IS på min kostplan. Derfor var jeg hurtig til at takke JA – da en veninde spurgte om jeg var klar på en personlig udfordring.

Synes faktisk det går over ALT FORVENTNING – MEN synes weekenden i sommerhuset var super hård. Vi har sommerhus i Juelsminde – der findes en af de bedste steder at købe is og med det super gode vejr – var man næsten nød til at have en stor IS 😉 MEN jeg gjorde det ikke – til trods for resten af indbyggerne i Juelsminde nød en stor is. I stedet bruger jeg min energi og tanker på at finde sunde alternativer – så jeg også kan nyde lidt af det søde uden det er fyldt med sukker. Heldigvis er det årstiden for en masse lækker frugt – er godt klar over der er frugtsukker i – MEN det er altså helt tillad i vores udfordring.

20140715-080921-29361016.jpg

20140715-080921-29361391.jpg

Billede 1 // skyr med rålakrids pulver, hakket mandler og frisk frugt // Billede 2 frisk frugt og bær.  

I sidste nede handler det vel “bare” om evnen til at sige NEJ TAK – jeg synes at møde en større forståelse for projektet efter jeg har delt det her på bloggen. Så synes man omverden modarbejder en – er det måske en god ide at dele sit projekt med folk. Det kunne ende i folks støtte – frem for at de står med friskbagt kage hvergang man kommer. Personligt er jeg i hvertfald ikke blevet budt mange ting med sukker den sidste periode – der er lige manden min der glemmer det engang i mellem.

Hvordan går det uden ved jer – nogle der er hoppet med på MINUS SUKKER i en periode? Gode ideer til sunde alternativer modtages selvfølgelig gerne.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • Maria

  Hvor er i bare seje! Det er fedt med en udfordring og at i kan støtte hinanden, og at der så er noget hyggeligt og lækkert at se frem til er bare ekstra bonus 🙂 Har mange gange prøvet at tage udfordringen med mig selv, men er faldet i efter bare en dag 🙁
  Har du nogle gode ideer til hvordan man kan holde motivationen og ikke falde i? Og har du kunne mærke på din krop og dit humør at du ikke spiser sukker?

  Tusind tak for en super blog. Når jeg til september har spyttet lillebror ud, vil jeg hent sikkert samle endnu mere inspiration her hos dig 🙂

  Hilsen fra Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg ville bare lige give dig et godt tip til is uden sukker. Hvis du ikke har prøvet eller hørt om bananis, er det et lækkert alternativ. Du fryser nogle bananer og blender dem evt. med lidt mælk og så får du en skøn cremet is. Du kan tilsætte sukkerfri kakao eller frugt og bær.
  Fortsat held og lykke med udfordringen – jeg synes det er sejt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye vogn...