Julefrokost og fine negle med OPI

Hvem er jeg? og baggrunden for min blog!

Velkommen til min personlige side Fit-mom

Jeg håber indholdet vil falde i din smag – og du er altid velkommen til at komme med spørgsmål, forslag til indhold og hvad der ellers lige falder dig ind. Jeg ser i hvert fald frem til at dele alt hvad der fylder min hverdag – fra bleskift til “super overskuds (MOR) kvinde”.

Kort om mig;

Jeg hedder Charlotte er 30 år og til daglig når jeg ikke er på barsel – er jeg butikschef i Matas. Jeg brænder for mit arbejde og elsker jeg både skal stå for den økonomiske del i butikken, motivering af medarbejderne og sidst men ikke mindst møde kunderne på gulvet, hvor jeg kan vejlede og hjælpe den enkelte. Udover jobbet i Matas er jeg spinnings instruktør hvilket jeg grundet min graviditet har holdt pause fra – men målet er bestemt at vende tilbage i sadlen.

Jeg blev i september 2013 mor til den dejligste datter Alba – efter en meget lang og hård kamp. Trods lægernes dom at det aldrig ville ske naturligt – og 5 IVF  forsøg  (reagensglas metoden) senere – lykkes det lille Alba at klare opgaven selv – og i januar 2013 havde jeg for første gang i mit liv en positiv graviditets test i hånden. Mange års kamp var slut –  dog havde den efterladt mig med ar på sjælen og en krop der for alvor trængte til en kærlig hånd (og en hård omgang træning). Alt dette var i januar fuldstændig lige meget og alle mine tanker var rettet mod det liv der nu begyndte at spirer under mit bryst. 9 måneder senere kom min smukke datter til verden – og pludselig åbnede en helt ny verden sig – 1000 nye spørgsmål dukkede op – og hvor jeg tidligere var total overskuds Charlotte der var fyldt med energi, stod jeg nu med et grædende barn på armen, manglende søvn og ikke kunne mindes hvornår jeg sidst havde været i bad 🙂 Man kan læse sig frem til mange ting og spørg man veninderne, familie og hvem man ellers lige møder – er alt total lyserødt og lykken er at blive MOR – skal jeg være helt ærlig havde jeg svært ved at se denne lykke i september. Jeg savnede nogle som ærligt kunne vejlede mig – og som ikke pyntede på virkeligheden. Nogle som ligesom jeg ønskede at være super MOR, i super form, tilfreds med mit udseende, overskud til velværd og skønhed i hverdagen og sidst men ikke mindst efter endt barsel karriere kvinde. Derfor denne blog 🙂

Jeg ønsker at sætte fokus på os kvinder som mor – og hvad der efter min mening er vigtigt – et liv efter fødslen hvor der stadigvæk er plads til den frække kæreste/elsker/kone – et liv hvor man føler man kan slå til på alle punkter. I min verden har det været den største gave at få Alba – samtidig vil jeg ikke glemme mig selv, jeg vil ikke rende rundt i jogging tøj (hverdag), jeg vil ikke være i super dårlig from og jeg vil ikke se tilbage om 20 år og tænke – hvis jeg nu bare… Jeg håber at jeg med denne blog kan inspirerer andre i lignende situationer – hjælpe med lidt overskud, motivere og ellers bare bringe et smil frem i en til tider lidt travl hverdag. Man behøver ikke have samme mål som jeg for at følge med og man behøver heller ikke at være mor – jeg vil forsøge at komme vidt omkring hvad der fylder i min verden. Jeg tror på at det er de små ting der gør en forskel – og nogle gange når jeg måske kun at ordne mine negle med en fed lak – med den følelse jeg opnår er det hele værd – bare det at der lige har været 5 minutters Charlotte tid – kan jeg leve længe på – og hvis så manden min /eller mine omgivelser bemærker der er sket noget – så vokser energien i mig – jeg får lyst til at gøre endnu mere for mig selv.

Jeg ser frem til at dele min hverdag med jer og glæder mig til at høre fra jer – jeg håber mine oplæg kan bruges i jeres hverdag – og håber I vil være med til at kæmpe kampene med mig. I er altid velkommen til at kontakte mig – kan blandt andet kontaktes på charlottewozniak@yahoo.dk

Fit-mom – dækker altså over det hele – i form efter fødslen, opstart på løbetræning (10 km på 16 uger), ugentlige vejninger,  hvad der fylder i min hverdag, skønhed og gode råd herom (man har vel erfaring fra jobbet) faktisk bare alt der gør mig til MIG 🙂

Kort om mit projekt Fit efter fødslen 

Blev i september mor til den mest fantastiske lille datter – som havde haft en leveringstid på ca. 5 år – de sidste 3 år med IVF. Min krop og jeg trængte derfor efter fødslen til en hård (men kærlig) hånd. Det er resulteret i mit projekt kom i form efter fødslen – som jeg blandt andet har lavet i samarbejde med Camilla fra Fitn Run.

Camilla har blandet andet hjulpet mig med løbeprogrammet – og det er hende der løbende vejleder mig med hensyn til løb. Måske hun en dag også får mig overtalt til et halv Marathon – hvem ved 🙂

Da projektet startede satte jeg 3 mål jeg har tænkt mig at nå i løbet af 2014:

At kunne løbe 10 km om 16 uger (er i gang med uge 8)

Tabe 20 kg ( har tabt 5 kg indtil videre)

Komme i spinningsform – så jeg igen kan hoppe på cyklen som instruktør (har været til en del timer – efter en ca. 11 måneder laaaaang pause)

Jeg vil løbende sætte delmål – som f.eks. nu her hvor jeg har et mål der hedder at tabe mig i december – og et andet mål der hedder, at jeg må købe nye spinningssko når jeg samlet har tabt ti kg. Der kommer løbende opdatering på bloggen med vejninger, træning og før og efter billeder så du også har mulighed for at følge med 🙂

Nedenstående er før billeder af mig – og billeder hvordan jeg på nuværende tidspunkt ser ud.

Sådan så jeg ud – inden IVF og graviditet (målet er at se sådan ud igen)

IMG_2085

IMG_2087

Billeder efter jeg er startet mit projekt – FIT EFTER FØDSLEN

20131205-192749.jpg

20131212-160218.jpg

191213

20131226-101207.jpgCharlotte

DU kan stadigvæk nå at deltage…

Nytårs konkurrence

Kan lige nå at sætte en ny konkurrence igang inden det nye år – vinderen bliver fundet den 31 december og kontaktes pr. mail.

Det er endnu et lækket CAVIAR MANUCURE SÆT der er på højkant – den her gang bare i SORT – sættet har været total revet væk fra hylderne i butikkerne. Kan bruges sammen med alt – og giver virkelig det sidste til en hver lejlighed. Sættet består af en lak og perler som man bruger i en kombination – hvilket giver de fineste iøjnefaldende negle.

For at deltage:

– Skal du følge mig på INSTAGRAM – derefter Re-post billedet og tag @fitmombycharlotte

Konkurrencen slutter på TIRSDAG d. 31/12-2013 kl. 18.

Super djelig weekend til jer alle 🙂

20131227-141110.jpg

Husk jeg også er at finde på Facebook – hvor du er meget velkommen til at synes godt om – find siden ved at trykke HER

Fit-mom har udvidet – så er nu også at finde på Instagram hvor du er velkommen til at følge mig – find mig HER

Bloglovin

For jer som ikke kender bloglovin er det en side hvor du kan følge alle dine ynglings blog. Det kan til tider være lidt en jungle at følge flere blogs af gangen, men her er de samlede et sted. Når en blog får et nyt indlæg, får du besked om det på startsiden, så du altid kan holde dig opdateret, og undgår at skulle tjekke bloggen flere gange uden at der er kommet nye indlæg.

Klik her for at følge mig på BLOGLOVIN.

20131215-102153.jpg

 

8 kommentarer

 • Maria

  Hej.
  Det lyder som en rigtig fed blok. Jeg glæder mig til at følge dig. Fødte selv en søn i september, så spændende med lidt læsestof man kan sætte sig ind i.
  Jeg er også flittig løber, så du rammer mig rigtig godt.
  Held og lykke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria
   Velkommen til – fedt at du har lyst til at følge med. Tillykke med familie forøgelsen – er det den første? Fedt du også løber – hvornår startede du op igen efter fødslen? Er jo med at passe på sig selv – men samtidig vil man jo også gerne igang igen 🙂
   Dejlig aften til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej igen.
   Ja, han er den første. Vi fik en skøn lille dreng. Dejligt men hårdt.
   Jamen det gjorde jeg faktisk efter 4 uger, men det var efter aftale med lægen og jeg startede stille op. Jeg havde en fantastisk graviditet og kunne løbe til dagen inden jeg fødte, derfor fik jeg lov så hurtigt. Min fødsel gik godt og gik ikke i stykker, så kroppen var klar. Så heldig er det langt fra alle der er og føler mig urolig heldig. Men hold op alt det overskud en løbetur giver.
   Jeg synes du er mega sej og fedt vi kan følge dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du super sej – i mine drømmer kunne jeg også undervise helt indtil jeg skulle føde – desværre var det ikke min virkelighed 🙁 Men hatten af for dig – at du kunne løbe helt ind til du skulle føde – SUPER FEDT – og fedt du allerede måtte begynde igen efter 4 uger ( selvfølgelig i samråd med lægen).

   Er så super glad for du har lyst til at følge med – har du gode råd eller andre ting på hjertet – er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte mig 🙂

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Hej igen.
   Har du fået mit svar. Kan ikke se det nemlig.
   God søndag.
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maria
   Er fordi jeg skal godkende jeres kommentar hvergang inden den kommer på bloggen 🙂
   Dejlig aften til dig

   C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Ha ha, der kan man bare se. Den der blog verden er ny for mig, har aldrig læst en jeg har lyst at følge, før nu. Tak for hjælpen.

   Når du løber, passer din mand/kæreste så Alba? Jeg ønsker mig meget en løbevogn, men har kun set dem, hvor barnet skal være 6 måneder. Det bliver bare så meget lettere når jeg kan have William med. Hvad gør du?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak – og endnu en gang tak for de pæne ord – er super glad for du har lyst til at følge med her 🙂 Hvis jeg løber om formiddagen – løber jeg i træningscenteret og har Alba med – løber jeg ude er det om eftermiddagen når Allan er kommet hjem. Bliver så meget lettere når jeg kan bruge en løbevogn – men har også kun set dem til 6 måneder. Planen er at lave et indlæg om løbevogne på et tidspunkt – skal jo have undersøgt hvilken en jeg skal investere i. Har du fundet nogle oplagte emner?

   Dejlig aften til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost og fine negle med OPI