Velkommen til fitmom.dk

Min personlige blog om at være mor, vægttab & træning

Kort om mig;

Jeg blev i september 2013 mor til den dejligste datter Alba – efter en meget lang og hård kamp. Trods lægernes dom at det aldrig ville ske naturligt – og 5 IVF  forsøg  (reagensglas metoden) senere – lykkes det lille Alba at klare opgaven selv – og i januar 2013 havde jeg for første gang i mit liv en positiv graviditets test i hånden. Mange års kamp var slut –  dog havde den efterladt mig med ar på sjælen og en krop der for alvor trængte til en kærlig hånd (og en hård omgang træning). Alt dette var i januar fuldstændig lige meget og alle mine tanker var rettet mod det liv der nu begyndte at spirer under mit bryst. 9 måneder senere kom min smukke datter til verden – og pludselig åbnede en helt ny verden sig – 1000 nye spørgsmål dukkede op – og hvor jeg tidligere var total overskuds Charlotte der var fyldt med energi, stod jeg nu med et grædende barn på armen, manglende søvn og ikke kunne mindes hvornår jeg sidst havde været i bad 🙂 Man kan læse sig frem til mange ting og spørg man veninderne, familie og hvem man ellers lige møder – er alt total lyserødt og lykken er at blive MOR – skal jeg være helt ærlig havde jeg svært ved at se denne lykke i september. Jeg savnede nogle som ærligt kunne vejlede mig – og som ikke pyntede på virkeligheden. Nogle som ligesom jeg ønskede at være super MOR, i super form, tilfreds med mit udseende, overskud til velværd og skønhed i hverdagen og sidst men ikke mindst efter endt barsel karriere kvinde. Derfor denne blog 🙂

Jeg tabte efter fødslen af Alba 33 kg – begyndte at løbe IGEN og kom tilbage som spinningsinstruktør. Jeg var i sommeren 2014 endelig ved at komme tilbage til min gamle super form – da jeg i juni måned stod med endnu en positiv graviditetstest. Lillesøster Lia kom til verden i februar 2015 og jeg kan nu kalde mig mor til 2. Jeg elsker vores lille familie og nyder at pigerne har stor glæde af hinanden. MEN med to piger under 2 år – er der gang i vores hverdag, og jeg følger mig efterhånden klar til at kunne klare alt.

Drømmen om at komme i form lever stadigvæk og er pt igang med at smide de ekstra kilo fra graviditeten med Lia. Jeg vil simpelthen både være mor og tilfreds med mig selv.

www.fitmom.dk er en personlig blog om at være mor, vægttab & træning og kan følges af alle. Uanset om man er mor, ønsker at tabe sig eller bare savner lidt inspiration til kosten.

Charlotte