Om at træffe et valg...

Fra ingen form – til løbe form…

Tilbage i april måned, blev jeg dårlig i maven – bare ved tanken om at jeg skulle ud at træne. Jeg kunne jo ingenting – om min tidligere ellers gode spinningsform m.m. var FORSVUNDET. MIN LYST til at hoppe i træningstøjet var meget lille og jeg kunne ikke overbevise mig selv om – at det netop var træning, der vil give mig ekstra energi og power. I virkeligheden ville jeg helst gemme mig for hele verden OG jeg blev enig med mig selv om, at min træning måtte være at GÅ – NÅR DET VAR MØRKT. Jeg havde så svært ved at være i mig selv, så svært ved at tage i træningscenteret (selv om det netop er der, jeg for alvor kunne hjælpe mig selv) – og svært ved at acceptere jeg havde ødelagt min ellers tidligere gode form. I virkeligheden var jeg meget hård ved mig selv, slog mig selv i hovedet – og gjorde intet for at motivere mig selv.

Da jeg lå ned tilbage i slutningen af april – blev jeg også enig med mig selv om, AT DER VAR INGEN VEJ UDEN OM. Jeg ved jo at træning sammen med den rette kost – er det som virker bedst for mig. Jeg ved også at det, der startede som en sur pligt grundet ønsket om vægttab – er det jeg senere i processen ville blive afhængig af. Alting har en start – og jeg var virkelig god til at have fokus på der jeg ikke KUNNE. Jeg ville jo løbe – men formen var ikke til det OG jeg startede med at gå. Jeg ville skabe mig tid, have motion, tid til tankerne og luft til hovedet og kroppen – jeg ville tilbage i en god form.

Så jeg begyndte at gå – uden noget program eller andet, jeg gik OG gerne langt. Med tiden begyndte jeg at løbe – 20-30 sek og så tilbage til at gå, sådan skiftede jeg hele tiden. I takt med mine kilo forsvandt begyndte jeg at løbe længere – MEN hele tiden med gå pauser. I juli slog det mig pludselig – HVORFOR holdte jeg i grunden “gå pauser” – og besluttede mig for “bare” at løbe hele vejen. Beslutningen var taget og jeg har løbet lige siden – OG jeg har fundet lykken, glæden og den ekstra energi ved at løbe 🙂 Jeg er pjattet med mit løb og har hele tiden brugt de ekstra “kalorier” jeg forbrændte ved løb – til at tabe mig ekstra. Jeg har levet i underskud på kalorier siden jeg begyndte mit vægttab – og har skåret alle unødvendige kalorier væk (læs mere om mine sidste 8 måneder her),hvilket har resulteret i et vægttab på 31 kg.

I dag løber jeg mellem 5-8 km – 5-6 gange om ugen – og sandheden er jeg ELSKER DET 😉 Det er netop mens jeg løber jeg skaber energi, overskud, mærker mig selv og dagligt udfordre mig selv. Min dag bliver så meget bedre – hvis jeg starter den med løb.

Find inspiration til løbeprogrammer her.

Husk det handler om at finde den motions form der passer til dig – men drop undskyldninger, selvfølgelig kan du også komme i form. Jeg var i dårlig form og med en start vægt på 89,9 kg – kunne jeg ikke løbe. MEN jeg kunne gå – og en gå tur var godt for mig, hovedet, samvittigheden og starten til mit vægttab.

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at træffe et valg...