Hvorfor C9 - Er det noget for mig?

Forever F.I.T. day 9 – RESULTATET

imageJeg har den sidste periode testet Forever F.I.T. C9 som er et komplet system, der kan hjælpe en på vej til en sundere hverdag. Jeg har sagt ja til at teste boksen for at dele mine erfaringer med jer og for at se om boksen kan gøre en forskel for mig. Jeg har været igang med mit vægttab de sidste 3 måneder og havde virkelig brug for min krop blev genstartet og at jeg gjorde noget godt for mig selv. Har du ikke læst om mit forløb løbende, kan du finde links til de tidligere indlæg i bunden af dette.

Hvis du fejlagtigt tror det er en pulver kur jeg har været på – tager du fej. Jeg ville aldrig teste en pulver kur. I stedet har jeg testet et komplet forløb, som har “genstartet” min krop og som gør jeg er MAX motiveret til at smide de sidste graviditetskilo.

En del har skrevet til mig, om man efter forløbet ikke bare vender tilbage til hvor man før var? Svaret: Det er op til den enkelte. Personligt har jeg fået nogle vaner for livet og kan f.eks. ikke undvære Aloe veraen om morgen (selv om jeg ikke er vild med smagen) – er jeg VILD med den effekt den har på mig. Jeg er 100% tilbage på et sundt kostprogram og min krop har det fantastisk.

Resultatet i tal 

På de 9 dage tabte vis os:

Mig – minus 3 kg

Allan – minus 5 kg 

Jeg er på de 9 dage blevet 23 cm mindre og min fedt procent er faldet med 2%. At jeg har tabt mig er total win win – den virkelige forskel er hvad jeg har gjort for min krop og at jeg ikke længere higer efter sukker og sodavand. Til trods for jeg løbende har været på farten, er jeg ikke faldt i – har simpelthen ikke haft et behov for søde ting. Når man starter på C9 vil nogle måske tænke det er mange dage man “skal tage sig sammen”, men jeg tror ikke man skal se på det som et forløb, men mere at man dag for dag gør noget godt for sig selv. Jeg har som sådan ikke talt dagene og mit forhold til mad har ændret sig en del. Jeg spiser ikke længere bare for at spise, jeg spiser når min krop har brug for det og NYDER min mad.

Jeg kunne godt finde på at snuppe C9 igen på et senere tidspunkt, gerne efter jul – hvis jeg igen skulle have brug for lidt ekstra fokus på mig selv og min krop. Jeg er i hvertfald super tilfreds med mit forløb og er nu klar til at give den max gas med de sidste 18 kg – så jeg er tilbage i super form efter mange år i fertilitetsverden og 2 graviditeter.

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med mit forløb kan du spare 10% på boksen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk – så skal jeg sørge for i får rabatten.

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Har du læst de tidligere indlæg?

UdrensningForever F.I.T. C9 – #day 1 + rabatkodeHindbærshake med chokolade Forever F.I.T. C9 – #day 2Appelsin – Chokolade shakeForever F.I.T. C9 #day 3 – VÆGTTABForever F.I.T. C9 – den “frieliste”Forever F.I.T. C9 day 4Forever F.I.T. C9 day 5Appelsin/Hindbær – Chokolade ShakeForever F.I.T. C9 day 6 – VÆGTTAB, Forever F.I.T. C9 day 7, Forever F.I.T. C9 day 8, Hvorfor C9 – Er det noget for mig?

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

5 kommentarer

 • maria

  Hejsa hva bliver prisen med rabat og porto på en gang c9 og hvor hurtigt kan man evt modtage den? Mvh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvordan har du målt din fedtprocent?
  Og hvad er der sket med kroppen efterfølgende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Charlotte.
  Er det stadig muligt at købe gennem dig? Jeg har brug for et skub for at komme i gang, og kunne godt tænkte mig at prøve det her forløb!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor C9 - Er det noget for mig?