Forever F.I.T. C9 - den "frieliste"

Forever F.I.T. C9 #day 4

IMG_8435.JPGNæsten halvvejs i forløbet og det går faktisk overraskende godt. Som sådan mangler jeg ikke noget, jeg har styr på forløbet og ELSKER jeg har en plan for hvad jeg skal. Det eneste er min træning som ikke spiller MAX – da jeg har begge piger hjemme på sommerferie og manden er i gang med at få styr på vores hus. Kommer dog ud at gå, er aktiv i haven og hvad vi ellers kan finde på som familie. Satser på en lille spinningstime i morgen – fordi jeg bare trænger til at give den GAS 🙂 Havde fornøjelsen af en lang cykel tur onsdag aften (32 KM) – som tæller godt på motions kontoen og som et ekstra plus er godt for hovedet og tankerne.

Jeg modtager løbende en del spørgsmål vedr. C9 fra jer læsere, venner og familie – og vil i dag forsøge at svare på et par stykker af dem i dag.

Er du sulten og hvad gør du når forløbet er slut?

Nej jeg er faktisk ikke sulten, føler mig faktisk rigtig godt tilpas. Nu hvor vi efter tredje dagen er begyndt at spise et aftensmåltid på 600 kcal – glæder jeg mig til at hygge med madlavningen om aften. Tidligere var det bare en “sur pligt” som skulle overstås med trætte børn 🙂 Nu glæder jeg mig til at finde på en ny sund ret, som nydes – i stedet for at kaste den hurtig i kæften og så videre. Jeg er ikke bange for dag 10 – altså når kuren er slut. Min krop skriger ikke efter sukker, jeg higer ikke efter sodavand og jeg har lært at smøre madpakke når vi er på tur. Jeg er fan af Aloe Veras effekten – selv om jeg ikke er helt fan af smagen. Den bløde hud, min mave der fungerer og det energi boost jeg får ved dagligt at drikke et shot – gør at jeg for fremtiden vil gøre brug af Aloe Vera. 

Hvorfor tester du C9 – og er dine indlæg farvet af du har modtaget boksen?

Har sagt det mange gang før, jeg tester kun ting jeg 100% kan stå indenfor og jeg aftaler altid at det er min mening jeg skriver i MINE indlæg. Jeg deler altså det hele med jer, når jeg dagligt vælger at bringe indlæg – er det fordi jeg finder forløbet spændende og tænker der måske er nogle af jer der finder det spændende. Det er en forholdsvis kort periode man er på C9 – og  boksen kan være en god start for en sundere hverdag.

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med mit forløb kan du spare 10% på boksen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk – så skal jeg sørge for i får rabatten.

Send mig endelig flere spørgsmål – nyder i har lyst til at følger med og bliver selv klogere hvergang i spørger om noget.

Har du læst de tidligere indlæg?

Forever F.I.T. C9 – #day 1 + rabatkode

Hindbærshake med chokolade 

Forever F.I.T. C9 – #day 2

Appelsin – Chokolade shake

Forever F.I.T. C9 #day 3 – VÆGTTAB

Forever F.I.T. C9 – den “frieliste”

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • Kathrine

  Efter du har været på c9 skal du så på fit 1 eller slutter du den bare der?
  Har nemlig selv overvejet det, men hvis man skal til at havde alle 3 pakker bliver det dyrt

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kathrine

   C9 kan uden problem godt stå alene, er en fantastisk udrensningskur og et evt boost til et vægttab. Jeg vil dog gerne afprøve F1 også – dels fordi jeg tror det er super godt for mig, efter to graviditeter, 2 vægttab og en krop der er blevet fyldt med hormoner i fertilitetsbehandling.

   Dejlig dag til dig og tak fordi du læser med

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 - den "frieliste"