Forever F.I.T. C9 - dag 4 & 5 Rikke

Forever F.I.T. C9 – Rikke, en tur på vægten

imageRikke er i fuld gang med at teste C9 her på bloggen – hun er kommet til dag 6, hvilket betyder en tur på vægten. Læs mere her;

Dag 6. Startede dagen med at sove længe ☺️ og så stod den på vejning. Minus 1,1 siden dag 3, så samlet har jeg indtil videre tabt 3 kilo og 12 cm og jeg er tilfreds. Efter vejning stod den på min lækre Shake med jordbær og hindbær, efterfulgt af en times bodyfit 💪🏼💦
Har været fyldt med energi i dag og den blev brugt på legepladsen med min lillesøster. Havde en lille udfordring mht. aftensmad da jeg skulle spise hos min far, de skulle heldigvis have en kål/karry gryde som jeg så fik lidt af og med en blanding af grøntsager, kylling og ris fra igår stegt i karry og lidt kokosmælk til, så det var slet ikke så besværligt.
Har ikke mærket til min sukkertrang i dag hvilket er super fedt.

Fik du ikke læst om mine resultater da jeg selv var på C9, kan du finde før/efter billeder og resultatet her:

Forever F.I.T. C9 før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULTATET

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 - dag 4 & 5 Rikke