Forever F.I.T. C9 - Rikke dag 1 & 2

Forever F.I.T. C9 – Rikke dag 3


imageRikke er i fuld gang med at teste C9 her på bloggen – Rikke har klaret de første to dag (læs de hårdeste) og skriver følgende:

Dag 3. Er gået rigtigt fint på trods af en travl og lang arbejdsdag. Shaken til middag gjorde underværker og havde væsentlig mere energi i dag end igår. Sulten meldte sig dog igen kl 16 men klarede den med vand og en gulerod imellem kunderne. Aften på dag 3 bød på mit første aftnensmads måltid, og det var lækkert og jeg nød hver en bid ☺️
Jeg fik fuldkorns spagetti, kylling bagt i ovnen, tomatsauce med champigon og frisk krydderurter og en gang stegte grønsager.
Jeg er prop mæt og glad.
3 dag betyder også vejedag og der er røget 1,8 kilo! Fedt at se det gør noget for kroppen😄 Har ikke dyrket motion andet end cykling til og fra arbejde og en enkel gåtur. Glæder mig til weekend med lidt mere tid til træning.

Læs de tidligere indlæg:

Forever F.I.T. C9 – Følg Rikke

Forever F.I.T. C9 – Rikke dag 1 & 2

Tak fordi i følge med – Rikke

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 - Rikke dag 1 & 2