Et brag af en løbe fest - The Color run

Forever F.I.T. C9 – Rikke dag 1 & 2

image

image

Rikke har som jeg omtalte i går (læs mere her) – sagt ja til at teste C9 her på bloggen. Det betyder jeg løbende kommer med opteringer fra Rikke, mad inspiration og hvad hun ellers har på hjertet.

Rikke skriver: 

Dag 1 er gået godt. Oplevede lidt hovedpine og kvalme efter indtag af Aloe vera gel og Shake men tog en masse vand og en gulerod og så var det jeg frisk igen. Der opstod lidt kvalme i løbet af den første dag – men fandt hurtigt ud af at løsningen bare var VAND, VAND, VAND. Kunne mærke min krop og mave for alvor var kommet på arbejde og der har været en del rumsteren og toilet besøg ☺️
Var ret sulten til aften men tog lidt frugt og gulerødder og så hoppede jeg ellers tidligt i seng. Jeg var ikke så stor fan af Aloe vera gel og fiberne men med 1 presset appelsin og masser isterninger kommer det ned. Er tilgængelig  allerede nu vild med hindbær/chokolade shaken som jeg har indtaget til middag.

2 dagC9 (LÆS MERE HER) er gennemført og jeg har det fint, lidt træt (men er også lige startet på arbejde efter 15 dages ferie ). Føler mig sulten og glæder mig til aftensmad i morgen. Fik stillet sulten med en portion stegte grøntsager fra den frielisten og går ikke sulten i seng 👏🏽
Dag 2 er gået bedre end forventet er ikke utilpas eller skidt.
Kæmper stadigvæk  lidt med Aloe vera gel og fiber – men med tanken om at det gør noget godt for mig glider det ned.
Er Spændt på dagen i morgen. ☺️

Rikke

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et brag af en løbe fest - The Color run