Inviterer du til indbrud? + Konkurrence

Forever F.I.T. C9 Før/efter billeder

image image

Billedet viser før/efter billeder fra mit C9 forløb (der er 9 dage i mellem)

Nogle indlæg kræver lidt mere betænkningstid, inden jeg får dem skrevet og lagt op. Som sådan ikke fordi jeg ikke vil dele resultatet med jer (efter 9 dage på c9), for er meget stolt over hvad der er sket den sidste periode. MEN det er bare så meget sjovere at vise før/efter billeder når man har nået sit mål – på den anden side, håber jeg der bag skærmene sidde folk der kæmper samme kamp som jeg, som evt kan bruge mit forløb til inspiration. Efter mange år i fertilitetsverden, 2 graviditeter på kort tid, et stort vægttab mellem mine graviditeter og endnu et vægttab – trængte min krop til jeg for alvor gjorde noget godt for mig selv. Jeg er på nuværende tidspunkt “genstartet”, har fornyet energi, motivation er i top og der er igen kommet gang i mit vægttab og nu er det så tid til jeg dele udviklingen med jer  billeder.

Mit mål er at komme af den kedelige bule jeg har fået nederst på min mave efter 2x kejsersnit. Jeg er dog meget tilfreds med resultatet indtilvidere – i bund og grund er det i dag præcis 6 måneder siden Lia kom til verden og jeg har været aktiv med træning de sidste 3 måneder. Så mon ikke verden og min mave 🙂 ser anderledes ud i løbet af de næste 6 måneder. På vægten mangler jeg stadigvæk at smide 17 kg før jeg er tilbage i min gamle super form. Måske har jeg sat et forkert mål, men pt er i jeg motiveret og i takt med jeg bliver mindre og mindre, må jeg se hvilken vægt der passer til mig. Faktisk er jeg i mit hovede gået fra en der kun tænker på vægttab, til i dag at tage en dag i gang og nyde de sunde vaner jeg har fået i min hverdag.

Læs her hvor mange kg og cm jeg tabte mig på de 9 dage

C9 – en pulver kur?

Hvis du fejlagtigt tror det er en pulver kur jeg har været på – tager du fej. Jeg ville aldrig teste en pulver kur. I stedet har jeg testet et komplet forløb, som har “genstartet” min krop og som gør jeg er MAX motiveret til at smide de sidste graviditetskilo. Du kan læse mere om C9 HER.

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med mit forløb kan du spare 10% på boksen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk – så skal jeg sørge for i får rabatten.

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Har du læst de tidligere indlæg?

UdrensningForever F.I.T. C9 – #day 1 + rabatkodeHindbærshake med chokolade Forever F.I.T. C9 – #day 2Appelsin – Chokolade shakeForever F.I.T. C9 #day 3 – VÆGTTABForever F.I.T. C9 – den “frieliste”Forever F.I.T. C9 day 4Forever F.I.T. C9 day 5Appelsin/Hindbær – Chokolade ShakeForever F.I.T. C9 day 6 – VÆGTTAB, Forever F.I.T. C9 day 7, Forever F.I.T. C9 day 8, Hvorfor C9 – Er det noget for mig?, Forever F.I.T. day 9 – RESULTATET, Hvad skal der ske efter Forever F.I.T. C9?

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inviterer du til indbrud? + Konkurrence