Forever F.I.T. C9 dag 8 - Rikke

Forever F.I.T. C9 dag 9 – Rikke

image image

Rikke er færdig med at teste C9 for mig og jeg tør godt afsløre at jeg er imponeret over Rikkes resultater. Som jeg har skrevet tidligere, er det super flot at hun kom direkte fra hendes ferie (med lidt for mange søde sager), til 100% at gå igang med C9. Resultatet taler for sig selv – fedt at C9 har kunne hjælpe Rikke med de sunde vaner.

Rikke skriver;

Dag 9; Sidste dag er slut og jeg er meget tilfreds, glad og mæt. Jeg er vild med denne her livsstil og håber jeg kan beholde de sunde vaner og holde mig fra mine laster. Min hud er blevet meget blød, ren og jeg kan mærke og se at min mave og mit ansigt er blevet mindre, og føler mig ikke oppustet. Jeg har ikke den samme sukker trang og tænker generelt ikke på mad.
Jeg er glad og meget tilfreds. Jeg vil fortsætte med at få mine grøntsager og mine vitaminer og få drukket det vand jeg skal.

Resultatet blev en meget gladere og sundere mig. Vægten siger minus 3,9 kg – og der er røget 25,6 cm 🙂

Rikke

Fik du ikke læst om mine resultater da jeg selv var på C9, kan du finde før/efter billeder og resultatet her:

Forever F.I.T. C9 før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULTATET

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes ved at sende mig en mail på fitmom@outlook.dk

Vil du spare penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 dag 8 - Rikke