Forever F.I.T. C9 dag 7 - Rikke

Forever F.I.T. C9 dag 8 – Rikke

image

Den seneste periode har Rikke været igang med at teste C9, her på bloggen. Jeg har løbende delt hendes opdateringer her på bloggen – og nu hvor hun næsten er færdig skal i selvfølgelig ikke snydes for de sidste par dage.

Dag 8; 2 sidste dag er slut og det har været en god dag,  har været mæt og har ikke tænkt på mad og kage osv. Af motion kom jeg afsted på min snart sædvanlige gåtur. Jeg lavede til aften en lækker pastaret med kylling i tomatsauce med grøntsager og chili.
Kan slet ikke spise så meget til aften som jeg plejer og stopper med at spise når jeg er mæt. I morgen er sidste dag og jeg er næsten helt nervøs og en smule trist over at det allerede er slut. Kan bare mærke det er godt for mig og af det virker, men nu skal jeg bare på egen hånd forsætte med de gode vaner jeg har fået (heldigvis kan jeg købe produkterne enkeltvis, så jeg kan fortsætte de sunde vaner). Glæder mig til sidste vejning og måling og til at dele mine før og efter billeder med jer. Tak fordi i vil følge med i min C9 verden. 

Fik du ikke læst om mine resultater da jeg selv var på C9, kan du finde før/efter billeder og resultatet her:

Forever F.I.T. C9 før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULTATET

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 dag 7 - Rikke