Forever F.I.T. C9 - Rikke, en tur på vægten

Forever F.I.T. C9 dag 7 – Rikke


imageRikke er kommet til dag 7 i forbindelse med C9 – jeg glæder mig så meget til at se hendes før/efter billeder og til at høre hvordan hun har det 🙂

Dag 7; Dagen er gået godt, jeg har ikke mærket til min sult tværtimod har jeg følt mig mæt hele dagen. Havde en lille trang til sukker men tog et æble og lidt mandler og så forsvandt den. Har været lidt ekstra træt i dag og øm i kroppen efter træning i går, jeg kom dog til aften ud på en lang gåtur og en lille cykeltur. Gentog succesen fra i går og lavede en lækker ret til aften med kyllingestrimler, ris fra i forgårs en grøntsagsblanding med broccoli , gulerødder peberforårsløg og spidskål, vendt i karry og chili og lidt kokosmælk, rigtigt lækkert. Havde gemt en lille bitte smule stegte grøntsager fra i går som jeg fik til eftermiddag og det var nok det der gjorde jeg ikke blev sulten og fik lidt ekstra energi. Er vild med den her livsstil. 👏🏽

Fik du ikke læst om mine resultater da jeg selv var på C9, kan du finde før/efter billeder og resultatet her:

Forever F.I.T. C9 før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULTATET

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 - Rikke, en tur på vægten