Forever F.I.T. C9 - Rikke dag 3

Forever F.I.T. C9 – dag 4 & 5 Rikke

image imageSå er der igen en opdatering klar fra Rikke – som har sagt ja til at teste C9 her på bloggen. Synes det er super spændende at følge hendes sejre og udfordringer i forløbet. Tager hatten af for Rikke – hun er gået direkte igang efter hendes sommerferie og har lagt alt det søde (usunde) på hylden, for at følge C9 programet.

Rikke skriver:

Dag 4; Dagen har været lidt ekstra hård i forhold til de andre dage, har været træt og sulten det meste af dagen, måske det skyldes for travlt på arbejdet og for lidt væske.
Dagen gik med at glæde sig til lækker aftensmad som bestod af; ovnbagt laks, stegte grøntsager, fuldkorns pasta og en tomat/champigon sauce til og blev prop mæt igen. Håber på dag 5 er fyldt med lidt mere energi for der skal jeg ud og være aktiv. Lavede lidt om i opskriften på min Shake i morges som pjejer at bestå af; frosne hindbær, ultra m. chokolade, isterninger, lidt kakao og kokosmælk 👍 peppede den op med brombær og lidt jordbær i stedet for Hindbær, mums det var også lækkert.
glad og mæt på dag 4. ☺️

Dag 5; Er gået godt, mere overskud og mindre sult, fik dog en trang til chokolade ( min last) om aften men vandt over den med en skål jordbær. ☺️ Har været en smule mere aktiv i dag med en lang gåtur og en masse praktiske gøremål. Min aftensmad bestod af: ovnbagt kylling, tomatsauce og grove ris med lidt stegte grøntsager til. Går bestemt ikke sulten i seng. Kan mærke det gør noget godt for min krop og jeg virker mindre oppustet og kommer på toilettet oftere. Er blevet glad for min Shake som jeg tager til morgen og til middag, min yndlings shake er med hindbær og chokolade og jeg skifter lidt hindbær ud med et par jordbær så smager den så godt. ☺️

Rikke

Fik du ikke læst om mine resultater da jeg selv var på C9, kan du finde før/efter billeder og resultatet her:

Forever F.I.T. C9 før/efter billeder

Forever F.I.T. C9 – RESULTATET

Hvor kan jeg købe Forever F.I.T. C9 ?

Boksen kan købes rundt omkring på nettet – I forbindelse med Rikkes forløb kan du spare fragten ved at bestille via bloggen. Skriv til mig på fitmom@outlook.dk

Vil du spare endnu flere penge på de populære bokse?

Så har du mulighed for at få dit eget indkøbsnummer hos Forever og spar fra 15 – 35 % på alle dine produkter.
Du bestiller dine varer over nettet, der er ingen binding, intet mindstekøb, ingen licens, ingen krav – det er helt GRATIS!
Kontakt mig for mere info: fitmom@outlook.dk

Jeg har i forbindelse med mit forløb oprettet en inspirationsgruppe på facebook, hvor alle er velkommen. Uanset om man er igang med et forløb (c9, F1, F2), overvejer det eller bare vil vide lidt mere. Planen er vi deler opskrifter, resultater, hjælper hinanden på vej og hvad der ellers falde folk ind. Jo flere vi er – jo mere inspiration. Så smut endelig forbi gruppen og bliv en del af den – du finder gruppen HER. 

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forever F.I.T. C9 - Rikke dag 3