Drop undskyldningerne!!!

Før/efter billeder uge 24

Er i fuld gang med for alvor at tage styringen i mit liv og jagter super formen. Endnu en uge er gået med Body Challenge og formen bliver bare bedre og bedre – fik du ikke læst mit indlæg i fredags med denne uges vejning – kan du finde det HER. Er så fedt at vægten for alvor begynder at gå ned igen – endnu bedre er at jeg taber rent fedt og bygger muskler på min krop. Jeg har MAX skrald på min træning og kan virkelig mærke en forskel – har sat mig et nyt personlig trænings mål, som jeg vil dele med jer i løbet af næste uge.

Denne uges før/efter billeder

20140426-221559.jpg

20140426-221606.jpg

20140426-221612.jpg

Har du ikke set de tidligere Før/efter billeder – kan du finde dem HER.

Kort om Body Challenge

Forløbet varer i 12 uger hvor målet er at komme i sit livs form – det vil sige der ved opstart forventes en forholdsvis god grundform og at man er klar til at give den GAS uden 1000 dårlige undskyldninger. Der udarbejdes en kostplan til hver deltager alt efter hvad ens mål er – du kan læse meget mere om min kostplan HER. Tre gange om ugen er der obligatorisk træning – som består af styrketræning, fællles træning (kan være alt) og løb om søndagen. Derudover får vi løbende kyndig hjælp, vejledning og et los i bagdelen efter behov 😉 Et super fedt forløb som jeg inden fertilitets behandling tidligere har været på – målet er at komme tilbage i super form.

Jeg har desuden opsat følgende 3 mål for forløbet:

At tabe 10 kg

At løbe 5 km under 29 minutter

At min krop bliver mere fast

Super dejlig dag til dig

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drop undskyldningerne!!!