Lidt af det søde fra min kostplan

Før/efter billeder uge 22

Er simpelthen så glad – kan bare mærke hvordan jeg bare bliver mindre og mindre. Jeg er fyldt med fornyet energi efter opstart af Challenge i søndags – og jeg kan for alvor mærke min krop efter denne uges hårde styrketræning. JA TAK – jeg er på vej mod super formen 🙂

Projekt super form er sat igang

For fremtiden vil mine før/efter billeder være at finde på bloggen søndag, om mandagen vil jeg gøre staus for sidste uges træning og fredag er der vejning. Så er der ingen vej tilbage og der skal leveres resultater hver uge. Ikke nødvendigvis tab på vægten, men så forbedringer af mine løbe tider, mere styrke på kroppen eller f.eks. tab af fedt.

Målet er at smide 10 kg på de 12 uger

At få strammet kroppen væsentligt op

At løbe 5 km under 28 minutter

Træninger du til lidt inspiration – kan du med fordel smutte forbi nedenstående indlæg – hvor jeg har listet op hvordan jeg skal spise i følge min nye kostplan;

Min nye kostplan

Før/efter billeder uge 22

Det er ikke så meget at sige her – billederne taler for sig selv og jeg er godt på vej. Elsker den personlige udvikling der følger med og vægttabet er ikke bare noget der skal overstås – men er vendt tilbage til min gamle sunde livsstil. Jeg er sluppet for min trang til sukker for længe siden og har tilsat mit liv en masse sunde vaner. Jeg har samlet siden fødslen tabt 29 kg og er bare TOTAL HAPPY – ser frem til at vinde kampen mod de sidste 10 kg.

20140412-214756.jpg

20140412-214807.jpg

Find de tidligere før/efter billeder HER

Var alt jeg havde på hjertet i dag – super dejlig søndag til dig

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

Charlotte

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt af det søde fra min kostplan