En drøm er på vej til at blive virkelighed..

Før/efter billeder uge 16

Ender jo med en tynd mig..

Så er det igen tid til før/efter billeder – føler jeg hver uge skal til eksamen og fremlægge sidste uges resultat for jer. Af en eller anden grund er det at skulle levere et resultat hver ugen – virkelig en STOR motivation for mig. Skulle jeg falde i en enkelt dag – er jeg simpelthen nød til at rejse mig igen – med det sammen og i hvertfald senest dagen efter. Man kan simpelthen ikke foresætte med at tabe sig som jeg gør – hvis ikke man holder fokus og lever sundt det meste af ugen.

Derudover er motion virkelig blevet en stor del af mit liv nu – jeg planlægger 3 gange løb om ugen, er til spinning, går langt med vognen og styrketræner. Bliver simpelthen så glad af ALT det træning – og hvor nogle måske tænker, det har jeg simpelthen ikke overskud til – ja så giver træningen mig så meget ekstra overskud.

Overskud til ALT – overskud til at være den bedste mor, overskud til at være kvinde, overskud til at være Allans kæreste og vigtigst af ALT overskud til at være endnu mere MIG. Jeg kan være der 1000 gange mere for andre – når jeg har det godt med mig selv og er på vej til at blive tilfreds med min krop.

Fik du ikke læst indlægget om denne uges vægttab – kan du finde det HER

Kort om Fit efter fødslen

Da vi startede projekt Fit efter fødslen – Camilla fra FITNRUN & jeg – satte jeg tre mål jeg ønskede at nå i løbet af 2014;

Tabe 20 kg

Løbe 10 km 

Hoppe på spinningscyklen som instruktør IGEN

Jeg deler løbende på bloggen, facebook og instagram hvordan jeg klarer kampen – deler mine resultater og forhåbentlig motivere nogle til at kaste sig ud i ting de drømmer om.

Før/efter billeder 

Bliver simpelthen mere og mere glad for hvergang jeg skal dele billederne med jer – er så glad for resultatet indtilvidere og det er super motiverende løbende at se billederne. Har du lyst til at se alle mine før/efter billeder – kan du finde dem HER

20140227-204101.jpg

20140227-204107.jpg

20140227-204116.jpg

Husk du stadigvæk har mulighed at deltage i min lyn konkurrence – sidste frist for at svare er i dag klokken 11.00 – find konkurrencen HER

Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En drøm er på vej til at blive virkelighed..