Autostol - hvad skal man vælge? (del 2 )

Første uge som mor, gravid og tilbage på jobbet…

Jeg klarede den første uge som super MOR, GRAVID og nu tilbage som CHEF i MATAS – men hold nu op jeg var TRÆT i sidste uge. Jeg startede i butikken i mandags, da jeg kom hjem omkring klokken 17.00 – havde jeg MEGET svært ved også at være MOR. Jeg var fuldstændig smadret, havde ondt alle steder og 1000 tanker kørte rundt i knolden på mig.

MEN JEG GJORDE DET – JEG STARTEDE PÅ JOB IGEN EFTER LIDT OVER ET ÅRS BARSEL….

og jeg ELSKER at være tilbage – har virkelig verdens bedst job. Er så super fedt igen at være på min pind – og er bare med at nyde det inden jeg skal på barsel igen. Første uge var super hård og jeg har virkelig været TRÆT og haft ondt i lænden – men når jeg bare husker at holde små pauser i løbet af dagen så kan jeg godt klare det. Alba er pt i trygge hænder hos far Allan der har 1 uges barsel mere sammen med hende – og derefter skal hun fra den 1 september køres ind i dagplejen. Er simpelthen utroligt at hun allerede i næste måned bliver 1 år – tiden flyver afsted – synes lige hun er kommet til verden. Lige om lidt (læs februar) kommer lillesøster til verden – er simpelthen fantastisk.

Er en meget GLAD og STOLT mor – som nu også er begyndt på arbejde igen…

 

IMG_0966.PNG

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

2 kommentarer

 • Hej Fitmom,
  Hvornår går man egentlig på barsel når man arbejder i Matas (butik). Tænker da det må være virkelig hårdt, når man er gravid! Man står og går vil næsten hele dagen?
  Jeg kom også til, at tænke på hvor mange timer du arbejder om ugen? (hvis man må spørge 😉 )
  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie

   Efter planen er det først 4 uger fra jeg skal gå fra – plus noget ferie selvfølgelig. MEN handler mest om mig og hvad jeg kan klare – og da jeg dagligt køre 1,15 minutter hver vej for at komme på job ( som er super hårdt for lænden) – kommer jeg nok ikke til at gå fuldt ud 🙁 Jeg står og går hele dagen – selvfølgelig er der ting jeg kan lave på kontoret – MEN elsker jo at være på gulvet og oppe ved mine piger. Så giver den GAS så længe jeg kan – arbejder 37 + specielt nu her hvor jeg lige er kommet tilbage og der er en masse ting jeg lige skal have styr på. Nogle dage er jeg der hele dage – andre dage er jeg nød til at tage tidligere hjem grundet smerter 🙁 og du må spørger alt det du vil 🙂

   Super dejlig aften til dig

   Charlotte

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Autostol - hvad skal man vælge? (del 2 )