Om at ændre fokus og finde motivation...

Flere timer i døgnet????

image

Kender i det med at hverdagen kører på autopilot? Ikke på den måde at man ikke får noget ud af dagen, men det hele handler om hvem henter? Hvem handler? og hvad skal vi have at spise? – MEGET HVERDAG.

Min dag

Her står jeg tidligt op om morgen, gør mig selv klar – inden jeg vågner pigerne. Så står den på fælles morgenmad, hygge, tegnefilm og måske lidt oprydning for mit vedkommende. Derefter skal ungerne afleveres og jeg tager på job. Når jobbet er klaret, henter jeg børn, lave mad, spiser, ordner hus, leger, ser tegnefilm, hygger, børster tænder, putter pigerne og planlægger ting til dagen efter. OG WUPTI så gik den dag.

Rigtig mange af jer skriver og spørger hvordan jeg får tid til træning, når jeg samtidig skal passe “jobbet” som småbørnsmor? Svaret er ikke at jeg har flere timer i døgnet – men handler om valg jeg tager. Jeg vil have tid til mig selv og jeg vil gøre noget godt for mig selv. Træning kan være mange ting og nogle gange er en lang gåtur min træning. Fordelen ved at træne mens jeg går er, at jeg kan have ungerne med i klapvognen. Mens pigerne oplever naturen får mor her sved på panden. Typisk vælger vi at gå tur efter aftensmaden og heldigvis er Alba selv begyndt at spørge om vi ikke skal gå en tur. Super motiverende for mig og dejligt vi kan tilbringe tiden sammen selv om den står på træning for mit vedkommende. Et par gange om ugen smutter jeg i træningscenteret – typisk efter 19.00 når ungerne er puttet (så er det nemt for Allan at have “vagten”). For mig handler det pt bare om at komme afsted – så jeg træner typisk 30-45 minutter med høj puls. At smutte til træning, giver mig fornyet energi, overskud og lysten til at gøre endnu mere for mig selv.

Jeg ved godt det kan være svært at komme afsted, hvis man er inde i en dårlig periode (som jeg kender alt til) – MEN overskud avler overskud. OG jeg synes at kroppen lyn hurtigt bliver fyldt med mere energi – så man både kan overskue træning og hverdagen. Personligt har jeg været igang de sidste 11 dage, med fokus på mig, træning, min kost og sundhed. Pludselig er jeg gået fra ikke at kunne slæbe mig selv ned i centeret – til at springe ud af sengen før resten af huset, fordi jeg kan se muligheden i morgen træning inden resten af huset står op.

Jeg kender alt til at en hverdag kan være fyldt op OG at man har hænderne fulde når man har små børn. MEN jeg tror ikke på man bliver et gladere menneske af at glemme sig selv. Vi kvinder er super dygtige til at passe på vores børn og vores familie – MEN er vi dygtige til at sætte os selv i fokus? Gøre noget godt for os selv? Mærke efter hvad vi har lyst til?

MIT GÆT ER NEJ 🙁

Husk dig selv – det gør livet så meget lettere og giver ekstra energi på kontoen <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at ændre fokus og finde motivation...