Fit i 2014 - Før/efter billeder

Fit-mom i Alt for damerne

Artikel på Altfordamerne.dk

 Er blevet kontaktet af Alt for damerne vedr. min slankeblog – og har selvfølgelig sagt ja til at medvirke i en artikel omhandlende min blog. Resultatet kan du netop nu finde HER – er en meget stolt mig, der glæder sig over den kæmpe opbakning bloggen har fået.

Håber du vil smutte forbi artiklen og læse

Vil du se mit smukke vægttab.

På forhånd tak

Charlotte

20140116-140608.jpgEr du ny på bloggen og har lyst til at læse lidt mere om mig – og mine tanker bag bloggen – kan du finde spændende læsning HER

Dejlig dag til jer

Charlotte

Kort om mit projekt Fit efter fødslen 

Blev i september mor til den mest fantastiske lille datter – som havde haft en leveringstid på ca. 5 år – de sidste 3 år med IVF. Min krop og jeg trængte derfor efter fødslen til en hård (men kærlig) hånd. Det er resulteret i mit projekt kom i form efter fødslen – som jeg blandt andet har lavet i samarbejde med Camilla fra Fitn Run 

Camilla har blandet andet hjulpet mig med løbeprogrammet – og det er hende der løbende vejleder mig med hensyn til løb. Måske hun en dag også får mig overtalt til et halv Marathon – hvem ved 🙂

Da projektet startede satte jeg 3 mål jeg har tænkt mig at nå i løbet af 2014:

At kunne løbe 10 km om 16 uger (er i gang med uge 10)

Tabe 20 kg ( har tabt 8,2 kg indtil videre)

Komme i spinningsform – så jeg igen kan hoppe på cyklen som instruktør (har første time her den 23/1-14 )

Jeg vil løbende sætte delmål – som f.eks. nu her hvor jeg har et mål der hedder, at jeg må købe nye spinningssko når jeg samlet har tabt ti kg. Der kommer løbende opdatering på bloggen med vejninger, træning og før og efter billeder så du også har mulighed for at følge med 🙂

Klik på nedenstående links for at følge mig på;

Facebook, Instagram & Bloglovin

   20140106-132230.jpg20140106-132239.jpg20140106-132222.jpg

FACEBOOK

 INSTAGRAM

 BLOGLOVIN

Konkurrence på Instagram 

Der er lige startet konkurrence på Instagram – hvor du kan vinde super fede mode rigtige strømpebukser.

For at deltage skal du;

Følge mig på Instagram – find min profil HER eller under @fitmombycharlotte

Re-post billedet

Hash tag billedet; #fitmombycharlotte & tag @fitmombycharlotte

Vinderen findes den 1 februar 2014 klokken 12

Held og lykke

20140115-170801.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fit i 2014 - Før/efter billeder