Super fede strømpebukser - kan du nu vinde på Instagram

Fit i 2014 – Før/efter billeder

Projekt udrensning med Juice kuren SLUT

Så blev det torsdag – hvilket betyder jeg må spise normalt igen – JA TAK. Jeg elsker juice – og vil da også for fremtiden bruge juice som mellemmåltider – men at leve af det i 3 dage, er simpelthen ikke mig. Slet ikke mens jeg er igang med projekt “fit efter fødslen” – skal simpelthen have noget mad – så min krop for alvor kan yde når jeg træner.

Jeg kan klart se en forskel i spejlet og på vægten – men om det skyldes min mave er helt TOM – aner jeg ikke. Faktum er i hvertfald at maven er mere flad – og jeg samlet på de 3 dage har tabt 1,7 kg. Jeg er blevet introduceret for en helt ny verden – og vil uden tvivl kaste mig ud i at lave juice igen – skal pt bare lige have en lille pause. Blev anbefalet bogen “High on Juice” af Mads Bo Pedersen – som jeg klart vil bruge næste gang jeg kaster mig ud i en udrensningskur. Bogen er fyldt med spændende opskrifter – og giver mig mod på at prøve igen en anden gang.

Motivationen og energien her sidst på aften onsdag – er tæt på 0. Jeg klarede de 3 dage – men sidder her til aften med en voldsom hovedpine – og en mave der skriger. Specielt hårdt var der her til aften med min træning – tror ikke man skal presse kroppen med en masse træning mens man er på kuren. Godt nok giver det mig fornyet energi – men mens jeg trænede var kroppen MAX træt og jeg var pænt svimmel. Så måske jeg lige pressede citronen liiiidt for meget – men nu er det i hvertfald prøvet og hopper som sagt tilbage på normal kost fra i dag torsdag.

Er og har altid været god til at når mine mål. Så trods manglende energi og til tider motivation – grundet træthed og hovedpine – så er der ingen vej tilbage når jeg først er gået igang. Men kigger jeg tilbage på forløbet – har det været RØV hårdt – og man skal sgu hive sig selv i nakken for stadigvæk at få trænet i perioden. Det er ingen sag at leve sundt normalt – men at rende rundt med en mave der skriger – og tanker der kun tænker på MAD – det er simpelthen ikke holdbart i længden. Jeg er glad for jeg hoppede på kuren i 3 dage – og det er en kæmpe sejer jeg klarede det og trods min NEJ HAT – ved jeg at jeg gør det igen en anden gang.

Så alt i alt – en super måde til udrensning – men spørger du mig skal man måske lige finde nogle spændende opskrifter inden du går i gang. Derudover behøver “projektet” ikke forgå mens du har planer om at nå en masse – tror simpelthen kroppen har brug for lidt hvile når man er igang. Motion er godt og sundt – men den behøver ikke få MAX gas mens du er igang med kuren.

Læs mine andre indlæg om juice kuren her;

DETOX MED JUICE KUREN

FORBEREDELSE TIL UDRENSNINGSKUR

JEG VIL HA EN BØF!?!

UDRENSNING DAG 2 – MORGEN

ER SIMPELTHEN VED AT KASTE OP – VED TANKEN OM JUICE!?!

JEG KÆMPER…

FIT EFTER FØDSLEN UGE 10

Før/efter billeder uge 10

Er lidt sjovt at jo mere jeg taber mig – jo mere glæder jeg mig til hver torsdag – hvor jeg skal dele billederne med jer. Synes det går over alt forventning – og satser stærkt på at runde 10 tabte kilo inden for de næste to uger. Jeg er MAX motiveret – og elsker at komme afsted til træning og nu hvor mine tre dag på juice kuren er klaret – er jeg fuld af energi igen. EN god nattesøvn og en gang morgenmad i morges – kan gøre rigtig mange ting ved manglende energi og hovedpine 🙂

Har valgt kun at sætte billederne på fra uge 4 og 10 – for man for alvor kan se hvilken forskel der er sket. Skulle man tænke – hvorfor er der ingen billeder fra uge 1 – så er svaret – det tog mig 4 uger at overbevise mig selv om – at jeg var klar til at dele mine process billeder med jer 🙂 Så billedet fra uge 4 – blev altså mit start billede. Skulle du have lyst til at se de andre billeder i processen – kan du finde dem HER

Billederne

20131205-192749.jpg

20140116-094133.jpg

Specielt på min mave, mine lår og mit ansigt – begynder man for alvor at kunne se at jeg taber mig. Så en meget tilfreds mig – som glæder sig til næste uges resultat. Næste uge er også ugen – hvor jeg kører min første time på instruktør cyklen – glæder mig helt tosset til på torsdag 🙂

Er du ny på bloggen og har lyst til at læse lidt mere om mig – og mine tanker bag bloggen – kan du finde spændende læsning HER

Dejlig dag til jer

Charlotte

Konkurrence på Instagram 

Der er lige startet konkurrence på Instagram – hvor du kan vinde super fede mode rigtige strømpebukser.

For at deltage skal du;

Følge mig på Instagram – find min profil HER eller under @fitmombycharlotte

Re-post billedet

Hash tag billedet; #fitmombycharlotte & tag @fitmombycharlotte

Vinderen findes den 1 februar 2014 klokken 12

Held og lykke

20140115-170801.jpg

Klik på nedenstående links for at følge mig på;

Facebook, Instagram & Bloglovin

   20140106-132230.jpg20140106-132239.jpg20140106-132222.jpg

FACEBOOK                                INSTAGRAM                                 BLOGLOVIN

Kort om mit projekt Fit efter fødslen 

Blev i september mor til den mest fantastiske lille datter – som havde haft en leveringstid på ca. 5 år – de sidste 3 år med IVF. Min krop og jeg trængte derfor efter fødslen til en hård (men kærlig) hånd. Det er resulteret i mit projekt kom i form efter fødslen – som jeg blandt andet har lavet i samarbejde med Camilla fra Fitn Run 

Camilla har blandet andet hjulpet mig med løbeprogrammet – og det er hende der løbende vejleder mig med hensyn til løb. Måske hun en dag også får mig overtalt til et halv Marathon – hvem ved 🙂

Da projektet startede satte jeg 3 mål jeg har tænkt mig at nå i løbet af 2014:

At kunne løbe 10 km om 16 uger (er i gang med uge 10)

Tabe 20 kg ( har tabt 8,2 kg indtil videre)

Komme i spinningsform – så jeg igen kan hoppe på cyklen som instruktør (har første time her den 23/1-14 )

Jeg vil løbende sætte delmål – som f.eks. nu her hvor jeg har et mål der hedder, at jeg må købe nye spinningssko når jeg samlet har tabt ti kg. Der kommer løbende opdatering på bloggen med vejninger, træning og før og efter billeder så du også har mulighed for at følge med 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super fede strømpebukser - kan du nu vinde på Instagram