Vind 1 års forbrug af ByKier sko

Fertilitet og ønsket om at blive mor

Det er simpelthen så vildt at tænke på, at for lidt over et år siden blev jeg mor til et lille mirakel. Et mirakel som ALDRIG burde kunne ske da jeg har helt blokkeret æggeledder og den eneste måde jeg efter lægernes dom kunne blive gravid var via reagensglasbehandling.  Jeg havde indstillet mig på at ET mirakel var bedre end ingenting og at jeg godt kunne leve med “kun” at have Alba <3 Havde i hvertfald sammen med min mand besluttet at det var slut med fertilitetsbehandling. Det er super mærkeligt at tænke på at hele mit liv tidligere handlede om at forsøge at for børn og at jeg gik under betegnelsen ufrivillig barnløs. Jeg ville ønske man dengang kunne kigge ud i fremtiden og se at det i 2013 ville lykkes og jeg netop der kunne kalde mig MOR. Havde man kunne se ud i fremtiden – ville mit forhold til fertilitetsverden have været lidt mere afslappet. MEN når man står i det – når man ikke ved om man nogensinde bliver gravid – ja så kan man ikke tænke på andet. Jeg kan huske det værste i den periode folk kunne sige til mig var “hvis du bare tænker på noget andet – så kommer det helt af sig selv”. MEN HALLO jeg havde overlægens dom for at det ALDRIG ville ske naturligt – så hvordan kunne mine omgivelser som ikke rummer en masse læger – vide at hvis man tænkte på andet ville det ske. Sagen af den (til alle jer der ikke har prøvet det) – når man først får lagt æg op – KAN MAN SIMPELTHEN IKKE TÆNKE PÅ ANDET. Tænk at man måske 14 dage efter oplægningen kan kalde sig gravid – det vil fylde i alles tanker både bevist og ubevist. Så ja nogle gange skal man slippe kontrolen og tænke på andet – andre gange er det bare ikke muligt – så lad være med at sige til en der er i behandling – DET KOMMER NÅR DET KOMMER.

I stedet havde jeg haft brug for omsorg, nogle der ville lytte til mine tanker. Tanker der ikke kun handlet om barnløshed – men mere om alle de grænse der den kommende periode skulle overtrædes. Disse tanker kan blive forstærket af alle de hormonerne man bliver pumpet med – så hvis man er lidt ekstra trist, hidsig eller andet så vil jeg mene det er de mange hormoner der spiller ind. I det hele taget en super svær periode af ens liv – MEN jeg har lært af den. Jeg har lært at slippe kontrollen (nogle gange) – jeg har fået mere tålmodighed og jeg har lært at jeg faktisk er i stand til at klatre op af det stejleste bjerg (billede sprog). MAN kan klare meget mere end man selv tror og lige pludselig er det DIN tur til at blive MOR.

Om 3 måneder kan jeg kalde mig mor til 2 – HVEM havde nogensiden ture håbe på det. Jeg vil aldrig glemme min periode i fertilitetsverden – men i stedet for at se det som noget negativt og trist – vil jeg tage det med mig i rygsækken og huske hvad jeg lærte om mig selv. Det der ikke slår os ihjel – gør os STÆRKE. Tro flytter bjerge og trods lægen dom at det ALDRIG ville ske NATURLIGT – ja så er jeg kun 3 måneder fra endnu engang at kunne kalde mig MOR.

MOR til 2 små mirakler som begge kom helt NATURLIGT 

IMG_2200.JPG

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

10 kommentarer

 • Hvornår har du termin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Louise

  Ja, ingen kan sætte sig ind i det du beskriver! Kun dem der SELV har været der! Vi var igennem 4 IVF behandlinger og ca. 10 ægoplægninger før det lykkedes… Så dejligt for jer i har fået lov til også at blive forældre på den “romantiske” måde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann-Louise

   Mange tak for din besked – og tillykke min din lille guldklump <3 Super dejligt at høre det lykkes <3 Er super dejligt at det også lykkes for os både med Alba og lillesøster – men om de var kommet med IVF eller af sig selv er lige meget for mig – vigtigst er at jeg kan kalde mig MOR <3 Synes bare det er fantastisk der stadigvæk findes mirakler og jeg lige om lidt er MOR til 2 af dem <3

   Dejlig søndag til dig

   Charlotte
   http://www.fitmom.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • TS

  Hold da op, hvor er det fantastisk for dig at du nu venter dig for anden gang. Stort tillykke.
  Mig og min mand er også blevet dømt tii ikke selv at kunne få børn. På grund og endometrioser og manglende sædceller, så skulle der ikke være mulighed for andet end reagensglasbehandling. Og samtidig er jeg en smule overvægtig, og for at gøre det bedre og nemmere for mig selv skulle jeg tabe 10% af min krobsvægt. Til at starte med gik det så fint, jeg tabte 70% af det ønskede vægttab og blev opereret for endometrioser. Derefter blev jeg sat i kunstig overgangsalder i 6 mdr. for at undgå at de skulle komme igen, og så begyndte Helle møllen at skride for mig. Med nedture, humørsvingninger, hedeture, stress på jobbet og mit eget personlige pres, begyndte jeg at ryge ned i det største hul af en depression. Og ønsket om at blive mor, blev skubbet meget langt væk, for jeg kunne ikke holde mit vægttab, og ønskede heller ikke at sætte et barn i verden midt i en depressiv periode.
  Nu er det 2 år siden at jeg fik min depression, og jeg har tabt en del af de kilo jeg tog på, og i nogen perioder er jeg klar til at få børn, men der er også perioder, hvor jeg har lyst til at opgive drømmen.
  Håber at det en dag kan blive min tur til at være lige så lykkelig som du og alle de andre der er velsignet med et dejligt barn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for din besked Tine <3 og at du vil dele din "oplevelse/erfaring" med mig og resten af bloggen. Af alle mennesker ved jeg hvordan det er at ønske sig noget så brændende – MEN det skal ikke være for en værd pris. Det vigtigste er at du passer på dig selv – og først kaster dig over projekt børn når du IGEN er klar <3 Jeg er sikker på der også venter dig et lille mirakel – husk du altid er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmåle eller andet <3

   Charlotte
   http://www.fitmom.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  Spændende læsning. Vi skal til første samtale på fertilitets klinikken på OUH i morgen. Efter at vi har forsøgt, at få barn nr. 2 i 2,5 år. Vi er udredt på gyn. I Esbjerg og nu henvist til behandling på OUH.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor dejligt.. Skøn læsning. Stort tillykke med at du trodsede kæmpebjerget.. TO gange 🙂

  Jeg er selv så heldig at være mor til fire. Det har været nemt for os, så da jeg nu er færdig med at bruge mine æg, har jeg valgt at give dem til nogle, der mangler. Håber at jeg på den måde giver dem lidt lykke og hjælper dem med at få drømmen om et barn opfyldt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 1 års forbrug af ByKier sko