Danmarks største kvindeløb - VIND billetter

Et smil der smitter

Er simpelthen nød til at dele med jer, hvad vi har brugt de sidste par dage på. Alba kan til tider godt være lidt svær at få hjem fra dagplejen. Tror de fleste familier når ulvetimen om aften og vi er INGEN undtagelse. Nogle gange kan det være svært at “underholde” Alba, lave mad samt give lillesøster flasken på samme tid. I skal nu møde vores nye “barnepige” (læs yndlings legetøj), som lige er flyttet ind.

DET var dog ikke kærlighed ved første blik, Alba skal altid lige så tingene an. Derfor havde jeg samlet det røde lyn og placeret det på Albas værelse i håb om at fange hendes opmærksomhed. Først var det de spændende knapper der fik fokus – når man trykker på dem både spiller og dytter vores nye bedste ven. Derefter var der ingen vej tilbage og Alba hoppede på den fine røde motorcykel, næsten med vind i håret 🙂 og fuld musik.

Hun har dog ikke helt fanget ideen med pedalen og at den kan køre selv, men med hjælp fra far kan vi klare det hele. Glæder mig til sommeren kommer og vi kan komme ud på vejen og køre ræs.

IMG_6368IMG_6362

Praktiske oplysninger om vores nye kværn;

Af ekstra udstyr der gør motorcyklen endnu mere sej, kan nævnes; at den udstyret med LED-lygter på for- og bagsiden, musikafspiller og automatisk bremse (aktiveres når pedalen slippes).

Motor: 25 W.

Batteri: 6V-4AH.

Hastighed: 2,2 – 2,4 km/h.

Maks. belastning: 25 kg.

Når musikken stopper og batteriet er færdigt, er det bare at sætte den i stikkontakten et par timer og motorcyklen er IGEN klar til en masse leg. Har fanget et sødt lille klip til jer – elsker når hun er færdig af grin <3

Hvad hitter hjemme ved jer af legetøj?

Motorcyklen kan købes hos Jollyroom.dk (og den er på tilbud)

Indlægget er sponsoreret

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks største kvindeløb - VIND billetter