Før/efter billeder uge 22

Et skridt tættere super formen // uge 1 med body Challenge

Den har fået max gas efter opstart af Body Challenge forrige søndag – jeg er top motiveret og har den sidste uge for alvor kunne mærke min krop. Tør godt love et forholdsvis stort vægttab til på torsdag – kan virkelig mærke jeg pt rykker mig MEGET. Er super fedt med fornyet energi og power efter jeg har kæmpet med vægttabet siden november – hvor det samlet vægttab er ca 29 kg.

20140414-081349.jpg

Denne uges træning

Mandag; Undervise i spinning – fælles træning med Challenge (Pump)

Tirsdag: Hviledag

Onsdag: Hviledag

Torsdag; Undervise i spinning – Styrke træning med Challenge (SUPER HÅRDT)

Fredag: Styrketræning (Arme)

Lørdag: Undervise i spinning – Crossfit

Søndag: Undervise i spinning – løb 5,8 km med Challenge holdet

Mit mål er at træne 5 dage om ugen og holde to hviledage hver uge – planen er at mine hviledag skal placeres om onsdagen og om fredagen. Disse dage skal der bare slappes helt af og jeg skal nyde hvor meget gas jeg har givet den de andre dage. Grunden til at jeg vælger at fastlægge dagene, er så jeg kan se frem til disse dage når kroppen er total smadret efter hård træning.

Den første uges træning er gået over alt forventning og jeg er allerede den første uge blevet presset MAX. Skal love for jeg i torsdags fik max tæsk – træningen var opbygget så vi skiftes vis skulle løbe på løbebånd med høj tempo og så på gulvet og lave forskellige øvelser. Efter hver runde kom der flere og flere øvelser på – jeg er så evigt taknemmelig for at jeg inden forløbet er startet til crossfit, hvilket klart gav mig en fordel her. Tempoet var højt – niveauet er sat og jeg ser frem til min super form.

Søndag stod den på den obligatoriske løbetur med Challenge holdet – hvilket gik okay. Vi skulle løbe 5,8 km og det tog mig 38,55 minutter – langt fra min bedste tid men der skal også være plads til forbedringer. Jeg er desværre typen der gemmer mine kræfter når jeg løber og da jeg ikke havde min telefon med, så jeg løbende kunne holde øje med hvor langt vi var og at jeg ikke kendte ruten – ja så tog jeg turen i det tempo jeg fandt rigtig. Det der sker når jeg f.eks. løber med endomondo er at jeg løber væsentligt hurtigere – da der går konkurrence i at slå mine personlige tider. Er super motiverende for mig at endomondo damen fortæller mig hvor hurtigt jeg f.eks. har løbet den sidste km – så hun er med mig for fremtiden – dur jo ikke jeg render og slapper af 🙂

Fik du ikke set mine før/efter billeder fra igår – kan du finde indlægget her:

Før/efter billeder uge 22

I dag starter uge 2 og jeg er klar til endnu en uge med MAX GAS – må din dag blive helt fantastisk.

Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @FTIMOMBYCHARLOTTE

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før/efter billeder uge 22