Jeg er glad...

Et liv uden gluten…

imageBloggen har ikke holdt ferie – faktisk slet ikke. Stilheden skyldes heller ikke at jeg IGEN har en dårlig periode. FAKTISK mere det modsatte, dagene flyver afsted. Er super glad for at være tilbage i Matas – hvor arbejde og familie liv kan gå hånd i hånd.

Jeg er dog stadigvæk ramt af problemer med mig korsben/ ryggen – hvilket betyder jeg pt ikke må hverken løbe eller cykle (jeg er dog i behandling og i bedring) 🙁 Det har gjort jeg har mistet motivationen til at tabe de sidste 15 kg og har i en lang periode være meget utilfreds med mig selv og at jeg ikke kan leve op til mine egne forventninger. Nu har jeg besluttet mig for at ryde op i mit liv/min krop og har efter mange år med vedvarende migræne – bestemt mig for at “søge” nye veje. Det betyder jeg i 14 dage vil prøve at leve uden gluten ( er på nuværende tidspunkt på dag 4) – vil se om det har en betydning for min krop, min mave og min migræne.

Jeg mangler dog inspiration i denne verden – følger flittigt med hos søde Anna Warrington, men hvor kan jeg ellers finde god inspiration? Jeg er træt af at være hård ved mig selv, “slå” mig selv selv i hovedet fordi jeg ikke lever op til mine egne forventninger. Så nu skal jeg simpelthen finde ud af hvad min krop har brug for, pleje den og være god ved mig selv.

Så hjælp – hvor finder jeg inspiration til en hverdag uden gluten – og hvad er din holdning til glutenfri?

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

3 kommentarer

 • Charlotte

  Hej Charlotte
  Jeg spiser heller ikke gluten. Det hænder at jeg ca 1 gang om måneden får en rugbrødsmad ellers holder jeg mig helt fra det, pga kostomlægning. Jeg spiser efter Anne Bechs principper. Det fungere godt. Jeg tager MK olier som virkelig kan anbefales.
  KH fra en anden Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg vil anbefale dig at følge Madbanditten – hun er fantastisk. Hun er min daglige inspirationskilde for at undgå glutenfrit. Hun er også forfatter – hendes første bøger handler også om at tabe sig på LCHF. Hendes bøger er at finde til overkommelige priser de fleste steder, du køber bøger – billigst i Bilka/Føtex

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gunvor

  Hej Charlotte. Jeg tænkte på, om du har overvejet at gå til en autoriseret klinisk diætist. Hun vil tage hensyn til dine madvaner, motionsvaner, din familie etc. Jeg synes de penge er godt givet ud. Nogle gange er det rart bare at få et par rugbrødsmadder og nogle kartofler som resten af familien. Som mor til to og lidt krævende job, tror jeg, at du har brug for almindelig mad, så du stille og roligt kan tabe de 15 kg uden de store afsavn.
  Dette er selvfølgelig skrevet med respekt for dine egne erfaringer. Jeg kender dig jo ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er glad...