Kvalitet, komfort og meget mere selvtillid

Et dukkerhus man kun kan drømme om…

image image image image imageSponsoreret

Der er ting man mindes fra sin barndom, som faktisk bliver det man forbinder med en stor del af “jobbet” som barn. Ting jeg er nød til at give videre til Alba og Lia og som jeg ved vil give anledning til mange timers leg.  Jeg brugte rigtige mange timer foran min farmors gamle dukkehus (som rummede alt). Det var “luksus” udgaven med trapper, terrasse, kælder og loft rum – og jeg kunne forsvinde i min egen verden i timevis. Jeg vidste præcis hvordan huset skulle indrettes – og havde nogle flyttet rundt, måtte jeg pænt ændre det igen. Værst var det når vi var flere “dukkehus interesseret” på besøg og at vi skulle deles 😉 Pladsen foran (dukke) huset var begrænset, så det handlede om at skynde sig op på loftet hvor huset stod – inden mine små kusiner nærmede sig huset.

Denne verden skal Alba og Lia også have glæde af, nok er huset ikke min farmors gamle og der er sket en del med stilen siden. MEN jeg er vild med det store dukkehus fra Jollyroom, som vi har fornøjelsen af hjemme i stuen. Der bliver brugt mange timer i huset og der er plads til begge piger. Har vi legende gæster på besøg, er det finde dukkehus klart hittet og der bliver ivrigt flyttet rundt, gået på trapper og dukkerne puttet. I skal selvfølgelig ikke snydes for lidt stemningsbilleder <3

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvalitet, komfort og meget mere selvtillid