Valg af babyalarm

En tur på vægten – 13 uger efter opstart

imageEn klog mand sagde i dag til mig, at tallet på vægten ikke er afgørende for mit “I form efter fødslen” forløb og jeg vil give ham ret. Følelsen af hvordan jeg har det, mine før/efter billeder der bliver bedre og bedre og den energi og lyst til at træne jeg har fået – SIGER ALT. MEN derfor glæder jeg mig alligevel til at blive vejet en gang om ugen og dele mine resultater med jer. For mig handler det om motivation og om at vise jer, at hvis jeg kan – så kan dem af jer der også har behovet/lysten også gøre det samme. Det handler om at nå de små mål og når nu der er 20 kg til mål – er det godt at have nogle forskellige ting der kan holde motivationen. Jeg forventer ikke at tabe 20 kg over natten – derfor er det så vigtigt for mig med del mål og så kan jeg godt lide der er lidt “kontrol” med mig, så jeg ikke spiser for mange is her i sommer varmen.

Jeg har det lidt sådan at jeg hver ude skal levere et resultat til jer (og mig selv) – hvilket gør jeg hele den forgående uge holder fokus. Skulle jeg få lyst til noget sødt – giver jeg mig selv lov en enkelt aften og dagen efter er jeg igen på sporet og/ellers må jeg snuppe en ekstra gang træning for at forbrænde hvad jeg har indtaget 🙂 Det er en balance og handler IKKE om at synde – men at give sig selv lov. Når noget ikke er FORBUDT – er det pludselig ikke så spændende længere 🙂

Denne uge i tal (målingen er for 2 uger)

Siden sidste måling (19 juni) – har jeg tabt 1,9 kg

Fedt procenten er faldet 0,4 % (snyder lidt da jeg er i min kvindelige periode)

og jeg har tabt 1,1 kg FEDT (lidt over 4 pakker smør 🙂 )

Er en meget glad og stolt kvinde som går denne uge i møde med masser at motivation og lysten til at give den GAS. Næste uges før/efter billeder kommer på bloggen mandag og vejning kommer om en uge, torsdag.

Fik du ikke set denne uges før/nu billeder – kan du finde dem HER

Læs mine tidligere indlæg her:

Motivation

Slank eller stærk?!?

Kunsten er at rejse sig igen

De første før/efter billeder

Nu som instruktør

Jeg kan det hele..

Jeg er dygtig…

Training For Warriors

Jeg har en last

Skærmbillede 2015-04-01 kl. 18.17.53

facebook-round_318-26615 instagram_circle_black-5121 blogbut

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valg af babyalarm