Vind inspirerende hæfter om dit barns sprog, motorik & sundhed

En tur på vægten // uge 4 Body Challenge

Var en spændt mig der hoppede på vægten igår aftes – umiddelbart have jeg ikke tabt mig mange fysiske kilo på vægten. MEN jeg synes jeg både føler og mærker en væsentlig forskel siden jeg var på vægten sidst. Jeg skal huske at minde mig selv om at det er en balance gang med at nedbryde fedt og tage muskel masse på samtidig og at det ikke nødvendigvis er hver uge at tallet på selve vægten er faldet væsentligt. Vigtigst er at jeg bliver stærkere, får mindre fedt på kroppen og bliver endnu mere sund.

20140509-073557.jpg

Kort om Body Challenge

Forløbet varer i 12 uger hvor målet er at komme i sit livs form – det vil sige der ved opstart forventes en forholdsvis god grundform og at man er klar til at give den GAS uden 1000 dårlige undskyldninger. Der udarbejdes en kostplan til hver deltager alt efter hvad ens mål er – du kan læse meget mere om min kostplan HER. Tre gange om ugen er der obligatorisk træning – som består af styrketræning, fællles træning (kan være alt) og løb om søndagen. Derudover får vi løbende kyndig hjælp, vejledning og et los i bagdelen efter behov 😉 Et super fedt forløb som jeg inden fertilitets behandling tidligere har været på – målet er at komme tilbage i super form.

Jeg har desuden opsat følgende 3 mål for forløbet:

At tabe 10 kg (FEDT)

At løbe 5 km under 29 minutter

At min krop bliver mere fast

Vejning uge 4 – Body Challenge

Jeg følger virkelig jeg har rykket mig siden opstart den 6 april – kan i hvertfald mærke hvordan min krop bliver mere og mere fast – og kan se hvordan min rest af kejsersnit “delen” stille er ved at forsvinde. Nedenstående er resultatet af mine anstrengelser for siden sidste vejning:

Min fedt procent er faldet med 1,7 %

Min fedt masse er faldet med 1,3 kg

Jeg har taget 800 gram på i muskler

Min Metabolic age og visceral fat rating (fedt om organerne) er faldet – vejningerne foregår hvergang på den samme Tanita vægt, hvilket giver mig et sammenlignende resultat uge for uge. Det er i hvertfald denne måling mine vejninger tager udgangspunkt i – og som du kan finde her på bloggen om fredagen.

Alt i alt giver det mig i denne uge et samlet vægttab på 400 gram – når jeg hopper på vægten.

Samlet har jeg nu siden fødslen af lille Alba tabt 30,5 kg

Siden opstart

Siden opstart af Body Challenge den 6 april har jeg opnået følgende resultater:

Min fedt procent er faldet med 4,9 %

Min fedt masse er faldet med 4,5 kg

Jeg har taget 1,6 kg på i muskler

Samlet giver det mig et vægttab på 2,8 kg hvilket efter min mening er helt perfekt – mit mål om de 10 kg virker realistisk og jeg er klar til max kamp mod de ekstra kilo. Min metabolic age er faldet med med 7 år – og visceral fat rating (fedt om organerne) er faldet med 2.

Min vigtigste opgave bliver at se på mine flottes resultater og se bort fra hvad vægten fysisk siger. Jeg er uden tvivl på rette kur og min krop bliver bare stærkere og stærkere.

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

 

1 kommentar

  • Fuck vægten, den er netop slet ikke noget reelt mål for din fremgang, din styrke eller din sundhed. Det er så spændende og motiverende at følge din kamp Charlotte! 😀

    Anna – wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind inspirerende hæfter om dit barns sprog, motorik & sundhed