// Delmål // Motivation //

En tur på vægten // Uge 2 Body Challenge

Vægten går ned og jeg bliver bare i bedre og bedre form. Gør mig simpelthen så GLAD og kan virkelig mærke hvordan jeg bliver mere stærk og  hvordan min krop udvikler sig. Jeg har fået plads i min “travle” hverdag til igen at løbe 3-4 gange om ugen og ser frem til at jeg skal løbe Salomon Trail løb på lørdag – hvor distancen hedder 9 km. Overskuddet og motivationen er helt i top og glæder mig til at se hvad de næste 10 uger på Body Challenge – byder mig. Min selvtillid har fået et ordentlig boost og for hverdag der går stråler jeg mere og mere. Nyder at mit ansigt begynder at ligne sig selv og at jeg ikke længere behøver en bestemt vinkel for ikke at se tyk ud. Total win win og super god karma – hvad DU ønsker skal DU få – det handler om VILJE og om DU er klar til at KÆMPE.

20140425-082244.jpg

Kort om Body Challenge

Forløbet varer i 12 uger hvor målet er at komme i sit livs form – det vil sige der ved opstart forventes en forholdsvis god grundform og at man er klar til at give den GAS uden 1000 dårlige undskyldninger. Der udarbejdes en kostplan til hver deltager alt efter hvad ens mål er – du kan læse meget mere om min kostplan HER. Tre gange om ugen er der obligatorisk træning – som består af styrketræning, fællles træning (kan være alt) og løb om søndagen. Derudover får vi løbende kyndig hjælp, vejledning og et los i bagdelen efter behov 😉 Et super fedt forløb som jeg inden fertilitets behandling tidligere har været på – målet er at komme tilbage i super form.

Jeg har desuden opsat følgende 3 mål for forløbet:

At tabe 10 kg

At løbe 5 km under 29 minutter

At min krop bliver mere fast

Vejning uge 2 – Body Challenge

Jeg følger virkelig jeg har rykket mig siden opstart den 6 april – kan i hvertfald mærke hvordan min krop bliver mere og mere fast – og kan se hvordan min rest af kejsersnit “delen” stille er ved at forsvinde. Nedenstående er resultatet af mine anstrengelser for denne uge:

Min fedt procent er faldet med 0,6 %

Min fedt masse er faldet med 600 gram

Jeg har taget 100 gram på i muskler

Min Metabolic age og visceral fat rating (fedt om organerne) er faldet – vejningerne foregår hvergang på den samme Tanita vægt, hvilket giver mig et sammenlignende resultat uge for uge. Det er i hvertfald denne måling mine vejninger tager udgangspunkt i – og som du kan finde her på bloggen om fredagen.

Alt i alt giver det mig i denne uge et samlet vægttab på 500 gram – når jeg hopper på vægten.

Samlet har jeg nu siden fødslen af lille Alba tabt 30 kg

Siden opstart

Siden opstart af Body Challenge den 6 april har jeg opnået følgende resultater:

Min fedt procent er faldet med 3,2 %

Min fedt masse er faldet med 3,2 kg

Jeg har taget 800 gram på i muskler

Samlet giver det mig et vægttab på 2,4 kg hvilket efter min mening er helt perfekt – mit mål om de 10 kg virker realistisk og jeg er klar til max kamp mod de ekstra kilo.

// Charlotte

Du kan også finde www.fitmom.dk  på FACEBOOK – FIT-MOMBLOGLOVIN INSTAGRAM – @WWWFITMOMDK.

Vil du læse mere om kvinden bag bloggen – kan du finde det HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// Delmål // Motivation //